Астрологічний прогноз на 30 грудня

679 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 30 грудня

Овен

Особисті стосунки сьогодні виходять на перший план. Вони піднімуть настрій та дадуть заряд позитивних емоцій. Рухів може бути багато, а ось результату не видно.

Телець

Якщо вас до чогось закликають і обіцяють золоті гори, краще відмовтеся. У цей день можливі обмани, недомовленість. До нових знайомих придивіться уважніше.

Близнюки

Якщо сьогодні працюєте, то включайтеся у всі процеси вдумливо, інакше можливі помилки. День сприятливий для спілкування і дружніх посиденьок.

Рак

Сьогодні вамне надто захочеться активувати, наприклад, на роботі чи вдома по господарству. А ось похід за покупками, подарунками підніме настрій.

Лев

Саме час зайнятися собою і приготувати все для святкування Нового року. В особистих стосунках можливі зміни. Але навряд чи позитивні.

Діва

Сьогодні відпочинок буде як ніколи доречним. Якщо є можливість, не завантажуйте себе домашніми справами, проведіть день спокійно. Творчість підніме настрій.

Терези

На сьогодні краще не планувати поїздок, навіть недалеких. Не слухайте пліток. Особливо, якщо говорять про ваших родичів, друзів, сусідів.

Скорпіон

Сьогодні потрібно бути уважнішими під час покупок. Приділіть увагу батькам і старшим родичам - зателефонуйте, відвідайте. Вечір – для відпочинку.

Стрілець

Не надто активний день. Це не означає, що день мине погано. Просто не змушуйте себе через силу займатись тим, чим не хочете. Присвятіть вечір особистим справам.

Козеріг

Можливо, ви дізнаєтеся якусь таємницю, яка буде вам не до вподоби. Імовірні обмани чи недомовленості з боку родичів. Не найкращий день, щоб вирушати в дорогу.

Водолій

Грошей краще нікому в позику не давати. Не найкращий час для відвідування розважальних заходів та місць, де збирається багато народу. Контролюйте свої емоції.

Риби

Енергія найбільше буде спрямована цього дня на рутинну, повсякденну роботу. Будьте уважні на дорозі. Увечері стежте за самопочуттям, не вживайте алкоголю


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також