Астрологічний прогноз на 30 серпня

833 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 30 серпня

 

Овен
Перевірку на стресостійкість зранку пройдете на відмінно. Далі день покотиться звичними рейками. Розбавить рутину недільного дня несподіваний прихід родичів. Вечір буде душевним, веселим і комфортним.

Телець
Багато хто сьогодні погодиться з вашими аргументами і доводами. Ваша чарівність допоможе привернути до себе навіть тих, хто ставився до вас насторожено. Перегляньте погляди на життя, особливо, якщо завели новий роман.

Близнята
Сьогодні ви почуватиметеся комфортно і впевнено у всіх ситуаціях. Не проєктуйте свій настрій на інших людей. Позитивно вирішиться фінансове питання. Друга половинка здивує несподіваною пропозицією.

Рак
Доведеться вживатися в той образ, який ви ніколи на себе не приміряли. Зате результат такої несподіваної гри буде позитивним і прибутковим. Легке нервування і суперечка очікується у сімейних пар.

Лев
Ризикований день у плані фінансів. Поводитися напористо не варто. Погода кличе на відпочинок на природі разом із сім’єю. Корисними виявляться заняття, спрямовані на зміцнення психічного стану.

Діва
Зірки радять присвятити цей день вирішенню особистих проблем. Чужі питання відмітайте відразу, щоб не утворився вакуум незрозумілості і нудьги. Не варто смітити грошима. Спілкування з друзями вітається.

Терези
Корисні будь-які процедури, що ведуть до зміцнення імунітету. Вода і свіже повітря - ось що використовуйте особливо активно. Чекайте запрошення в гості або запросіть друзів самі.

 Скорпіон
Постарайтеся знайти компроміс між тим, що «треба», і тим, що «хочеться». Самотні люди набудуть впевненості в собі й зав'яжуть романтичне знайомство. Сімейних очікує вечеря в колі родини.

Стрілець
Сьогодні буде чимало хвилювань з приводу і без. Щоб привести свій стан в рівновагу, необхідно посидіти пару годин в парку або виїхати до річки. Алкоголь та інші згубні пристрасті не зможуть вас заспокоїти. Бережіть здоров'я.

Козеріг
Ви одержите моральну підтримку від тієї людини, що й не сподівалися. Мудра порада допоможе вийти із непростої ситуації. Фінансові надходження втішать як ніколи. Попереду очікує багато витрат.

Водолій

У сімейних стосунках повний штиль і взаєморозуміння. Не переборщіть із фінансовими вкладеннями, краще менше, та ефективно. Сприятливо позначаться на здоров'ї активні ігри, пробіжки і плавання.

Риби
Зірки пророкують нервовий день, коли проконтролювати свій настрій навряд чи вдасться. Не зважайте на тих, хто крокує по головах, вони скоро отримають по заслугах. Будьте гранично чесними і щирими в спілкуванні.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також