Астрологічний прогноз на 30 серпня

638 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 30 серпня

 

Овен

Варто менше довіряти новим знайомим. Спілкування з ними позитивне з усіх боків, але розповідати про таємниці душі не варто. Можливі фінансові надходження.

Телець

Зірки пророкують день творчий і продуктивний. Доведеться займатися відразу декількома справами одночасно. Не виключені нові знайомства.

Близнята

Сьогодні у всьому ви будете бачити підступ, навіть близьким людям довіряти перестанете. Є шанс вирости професійно, якщо займетеся самоосвітою.

Рак

Доведеться героїчно пережити цей день. Таких розумових навантажень ви давно не долали. Будьте відповідальнішими у виконанні побутових завдань.

Лев

Сьогодні належить щось викреслити зі списку справ, а щось підкреслити червоним маркером. Змін очікується багато. Є шанс круто змінитися зовні.

Діва

Ретельно перевіряйте пропозиції, які йдуть від нових партнерів, і не ризикуйте грошима. Особисті стосунки порадують новизною та креативом.

Терези

Можливі перспективні знайомства, які можуть змінити хід життєвих подій. Вдало складеться поїздка на природу, якщо будете з родиною.

Скорпіон

Зірки рекомендують дотримуватися порядку в усьому.  Головне, стежте за своєю поведінкою. Критичні зауваження друзів стануть поштовхом до чогось нового.

Стрілець

Сьогодні доведеться на роботі наступити на ті ж самі граблі. В особистих стосунках мінусів не спостерігається, є тільки плюси і сюрпризи.

Козеріг

Уважно поставтеся до себе і свого настрою і не будьте надто категоричними. Вдасться викрутитися зі складної фінансової ситуації.

Водолій

Очікуються нові й вигідні в плані грошей проєкти. Тим, хто зайнятий бізнесом, слід бути обережними: конкуренти не дрімають.

Риби

Сьогодні дивний день. Начебто ви йдете від негативних людей, а вони все одно простують за вами по п'ятах. Відволічіться від справ улюбленим хобі.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також