Астрологічний прогноз на 30 травня

443 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 30 травня

Овен

Сьогодні великий шанс потрапити під чийсь вплив, бути залученим до якогось конфлікту. Зберігайте нейтралітет у всіх суперечках, не дозволяйте маніпулювати собою. Чужі поради не будуть корисними, краще використовувати власний досвід.

Телець

Перенесіть вирішення фінансових питань або укладення угод: сьогодні можна легко припуститися помилки, яка призведе до втрат. Кохана людина зробить вам сюрприз. Вечір проведіть із близькими друзями чи рідними.

Близнюки

Зірки радять розраховувати лише на свої сили: колеги чи друзі сьогодні не зможуть допомогти. Сьогодні корисно більше часу приділити домашнім справам, вирішити господарські питання. Особисте життя порадує несподіванками.

Рак

Ваша природна поведінка та доброзичливий настрій приваблять до вас цікавих людей, дозволять розпочати потрібні ділові відносини. Прислухайтеся до розмов: якась інформація допоможе уникнути фінансових втрат.

Лев

День рівний та спокійний в емоційному плані. Приділіть час своїм хобі, пофантазуйте. Можливі вигідні пропозиції, не відмовляйтеся від них одразу, візьміть час на обмірковування. В одиноких можливе романтичне побачення.

Діва

Зараз важливо бути наполегливими у справах, не опускати рук, якщо щось не виходить із першого разу. Деякі ваші проблеми будуть результатом помилок інших, будьте готові вирішувати неприємні питання.

Терези

З'явиться можливість виправити чи вирішити якісь давні проблеми. Не варто розпочинати нові справи, інакше багато часу потрібно буде витратити на консультації та з'ясування деталей. Хороший день для походу магазинами.

Скорпіон

Перша половина дня буде успішнішою для вирішення складних питань, які були відкладені. З'явиться шанс добре заробити. Після обіду доведеться зробити зусилля та зустрітися з людьми, які вам не дуже симпатичні.

Стрілець

Дрібні неприємності можуть зіпсувати настрій. Вам доведеться відкладати вирішення питань через брак потрібної інформації. До вечора підвищиться ваша працездатність, можливий прогрес у справах та особистому житті.

Козеріг

Важливі рішення перенесіть на пообідній час. Вранці вам буде складно оцінити ситуацію та зважити всі ризики. Інтуїція сьогодні на висоті, варто до неї частіше дослухатися. Вечірній час присвятіть тільки собі й своїм потребам.

Водолій

Ваша рішучість та висока працездатність допоможуть вирішити багато складних питань, просунутися у якійсь важливій справі. Не соромтеся звертатися по допомогу до колег. Можна розпочинати планувати майбутню відпустку.

Риби

Приготуйтеся отримати неприємні звістки, які змінять ваші плани. Нездатність домовлятися та знаходити компроміси може ускладнити вашу роботу. Проте для тих, хто працює у творчій сфері, день буде вдалим, щедрим на цікаві ідеї та експерименти.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також