Астрологічний прогноз на 30 вересня

776 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 30 вересня

 

Овен
Необхідно морально підготуватися до сюрпризів долі. Вони будуть малоприємними, тому зберігайте спокій. І ніякої паніки і зайвої філософії, приймайте все гідно. Зате стосунки з коханою людиною будуть – космос.

Телець
Напружений день. Суперечки виникають на голому місці, а ви не можете нічого змінити. Ситуація на роботі стабільна, з’явиться можливість додаткового заробітку. Вдома осіння погода, до сонячних стосунків далеко.

Близнята
Несподівано з’являться численні проблеми. Вони стосуватимуться побуту, робочих моментів і фінансового благополуччя. У любовних стосунках теж не мед. Не виключені непорозуміння.

Рак
Якщо ви зайняті бізнесом і торгівлею, то сьогодні не варто чекати прибутку. Грошові витрати боляче вдарять по сімейному бюджету. Безмежна щедрість щодо близьких родичів зовсім ні до чого.

Лев
Якщо ви щось відкладали «на завтра», то ось воно і настало. Потрібно терміново вирішувати всі проблемні питання, щоб вони не розтягнулися на всю осінь. Стосунки в сімї загостряться, на роботі все добре.

Діва
Зірки пророкують чудовий день, який пройде в радісно-жвавому темпі. Зіпсувати настрій може тільки людина, з якою ви стикнетеся по роботі. Але емоціями потрібно управляти. І все обійдеться.

Терези
Ризикований в плані грошей день, тому необхідно поводитися виважено. Будь-яку справу потрібно доводити до кінця. Можливі подарунки і несподівані зустрічі. Вечір мине спокійно і затишно.

Скорпіон
Не грайте на струнах душі близької людини. Ситуація в особистому житті загострилася до межі. Будьте доступнішими в спілкуванні, але відвертими тільки з тими, кому довіряєте.

Стрілець
Сьогодні вам вдасться втілити в життя найнеймовірніші ідеї. Колективна робота навряд чи виявиться ефективною. Бажання і досвід - ось що допоможе подолати бар'єри в усьому.

Козеріг
У цей день вам слід подумати про своє фінансове благополуччя. Але не тільки на сьогодні, а й на майбутнє. Корисно зайнятися спортом і зміцнювати імунітет з допомогою вітамінного комплексу.

Водолій
День сприятливий для укладення угод і підписання важливих паперів. Сьогодні ніщо не заважатиме втіленню ваших планів. Шопінг буде вдалим, якщо попросите когось про допомогу у виборі речей.

Риби
Зірки обіцяють багатий на події день. Але не всі вони будуть хорошими. Намічається кілька грошовитих проєктів. Не проґавте нагоди проявити свої таланти і здібності. Ввечері відбудеться цікава зустріч.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також