Астрологічний прогноз на 30 вересня

547 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 30 вересня

 

Овен  

Можливе протистояння дім – робота. Якого характеру воно набуде - покаже ситуація. Кардинальні зміни на роботі вплинуть на стосунки з другою половинкою.

Телець

Зірки пророкують конфлікт на роботі. Щоб залагодити  його, доведеться докласти чимало зусиль. Спілкування з коханою людиною підніме настрій.

Близнята

Ймовірні події цього дня - це вирішення питань фінансового характеру, причому термінове. Можливі непорозуміння з родичами. На роботі хороша, дружня атмосфера.

Рак

Сьогодні відчуватиметься тиск збоку. Проявлятиметься він буде у спілкуванні. Любовні стосунки і діти будуть віддушиною в цій ситуації.

Лев

Не особливо приємний день на роботі. Але гармонійна, миролюбна атмосфера вдома порадує і дозволить розслабитися після важкого дня.

Діва

Якщо планується якийсь захід сьогодні, то краще від нього відмовитися. Нерозуміння при обговоренні важливих питань може призвести до конфлікту.

Терези

День непростого вибору. І тільки від вас залежить його результат. Кардинальні зміни в особистому житті можуть вплинути на роботу.

Скорпіон

При спілкуванні намагайтеся не надто емоційно сприймати інформацію. Можливе внутрішнє неприйняття навіть хороших новин.

Стрілець

Робота на самоті сьогодні кращий вибір, та й на вечір краще нічого не планувати. Спілкування поза роботою не принесе радості, скоріше, навпаки.

Козеріг

Сьогодні вам захочеться змін, причому кардинальних. Особисті стосунки станутьбільш гармонійними, і ви зможете розслабитися при спілкуванні.

Водолій

Сьогодні доведеться змінити свою точку зору з якогось питання. Зустрічі з друзями краще відкласти. Сприятливий день для відпочинку.

Риби

Зміни на роботі можуть торкнутися і оссобистого. Любовна сфера порадує. Спілкування з дітьми теж може допомогти емоційно перелаштуватися на позитив.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також