Астрологічний прогноз на 30 вересня

623 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 30 вересня

Овен

Активний відпочинок чи робота на свіжому повітрі будуть корисні та додадуть заряду бадьорості. Не чекайте багато від романтичного побачення.

 Телець

Приділіть увагу своїм домашнім, проведіть більше часу з дітьми, подбайте про вихованців. Якщо ви організовуєте якийсь захід, виявіть творчий підхід.

Близнюки

Чим би ви не планували сьогодні займатися, знайдіть собі надійних помічників. Вам буде потрібна хороша порада та підтримка у ваших починаннях.

Рак

Очікування у любовній та фінансовій сфері будуть трохи завищені. Зірки радять дивитися на речі реалістично, щоби потім не розчаруватися в результаті.

Лев

Намагайтеся не провокувати сварки в сім'ї та не критикувати близьких людей. Дипломатичність допоможе зберегти добрі стосунки з навколишніми.

Діва

Не замикайтеся в собі, ведіть діалог з близькими і друзями, обговорюйте питання, що вас цікавлять. До покупок зірки радять ставитись обережно: є ризик переплатити.

Терези

Вирушайте на пікнік на природу, відвідайте якусь цікаву подію. Можливо, сьогодні на вас чекають додаткові фінансові витрати.

Скорпіон

Вдалий день, коли вас буде супроводжувати гарний настрій та душевний підйом. Однак уникайте надмірностей, наприклад, надмірної щедрості.

Стрілець

Активно проведений день подарує багато позитивних емоцій. Можна вирушити у невелику подорож, провести день із друзями на природі або піти з дітьми до парку.

Козеріг

Не варто відкладати неприємну розмову. Будьте миролюбними, більше поступайтеся співрозмовнику. Намагайтеся заощаджувати та не робити великих покупок.

Водолій

Розмови про політику, гроші чи особисті почуття можуть призвести до сварки та напружених ситуацій, тому зірки рекомендують бути стриманішими у спілкуванні.

Риби

Ставтеся більш критично до пропозицій або рекламних трюків. Дорогі покупки чи послуги поки що краще відкласти. Обережність допоможе уникнути фінансових втрат.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також