Астрологічний прогноз на 31 грудня

700 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 31 грудня

Овен
Цілий день ви будете займатися домашніми справами. Ви будете активні й сповнені сил і до новорічного застілля встигнете переробити всі справи і причепуритися. Намагайтеся не вживати алкогольних напоїв і наїдатися до того, як сядете за стіл.

Телець
Весь день мине в роз'їздах – то родичів привітати, то в супермаркет по продукти. Багато спілкування, в тому числі й телефонного. За метушнею не пропустіть бій курантів. Не варто планувати далеких поїздок.

Близнята
Напередодні Нового року будете вирішувати фінансові питання. Не варто псувати собі через це настрій, в будь-якому разі все можна вирішити. Свято зустрінете активно в колі друзів або близьких по духу людей.

Рак
У будь-якій ситуації намагайтеся не сумувати і не псувати настрій насамперед самим собі. Попереду чарівна ніч, веселощі, поряд близькі люди. Абстрагуйтеся від всього негативного і пам'ятайте, що Новий рік 2021 потрібно зустріти в гарному настрої.

Лев
Настрій сьогодні залишає бажати кращого. Захочеться просто зникнути з цієї колотнечі й метушні. Цей стан буде важко подолати. Постарайтеся відвести для себе трохи часу для усамітнення, щоб ви змогли перевести дух.

Діва
Зірки пророкують вам застілля з розвагами в колі друзів. Постарайтеся не з'ясовувати стосунків у цей святковий вечір. Все буде добре, якщо ви будете веселитися, а не підглядати за тим, хто що зробив або сказав.

Терези
Новий 2021 рік ви зустрінете в колі однодумців і друзів. Обмежте вживання алкоголю в новорічну ніч, щоб не потрапити в розборки. Спокій і тільки спокій, а все інше додасться. Кохана людина порадує сюрпризом.

Скорпіон
Сьогодні ви будете намагатися поводитися виважено і мудро, але не завжди це буде вдаватися. Бережіть здоров'я і не налягайте на олів’є та шубу в новорічну ніч. Фрукти, овочі й келих шампанського – ось ваше меню.

Стрілець
Гороскоп пророкує вам сьогодні трохи депресивний настрій. Додався у життєву скарбничку ще один рік. Подарунок, на який розраховували, навряд чи отримаєте. Отож поменше замислюйтесь про життя і обмежте вживання алкоголю.

Козеріг
Вдома явно не новорічна обстановка. Постарайтеся заспокоїтися і прийти до компромісу з домочадцями. Спільними зусиллями приберіть в оселі й накрийте святковий стіл. Очікування дива – це і є саме диво.

Водолій
Новий рік вдома – це чудово. Але за розмовами по телефону і вітаннями всіх підряд не пропустіть початок нового року. І не обов’язково перепробувати всі страви на святковому столі – побережіть здоров’я.

Риби
Не зовсім відповідна погода - це не привід сумувати в цю воістину чарівну ніч. Забудьте про всі свої проблеми і пориньте у свято романтики і веселощів. Піднімайте самі собі настрій, а потім будете аналізувати.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також