Астрологічний прогноз на 31 грудня

540 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 31 грудня

Овен
День сповнений святкових турбот і сюрпризів. Спробуйте всю свою енергію спрямувати на домашні справи, прибирання, а не на критику близьких людей. Настрій підніме кохана людина.

Телець
Сьогодні деякі події, незрозумілі для вас, можуть вплинути на ваші святкові плани. Кількість гостей і страв на святковому столі може різко збільшитися. Будьте обережні, особливо після обіду.

Близнята
Сьогодні ви можете не знайти розуміння з родичами або друзями. Можливі непорозуміння з коханою людиною чи дітьми. Уникайте конфліктів і тримайте при собі негативні емоції.

Рак

Основною темою дня будуть стосунки з іншими людьми. Доведеться терпіти чиїсь примхи і претензії. Не варто сваритися через побутові дрібниці. Спрямуйте енергію в позитивному напрямку, щоб підготуватися до свята.

Лев

Сьогодні ви буквально зануритесь у підготовку до новорічного свята. Але при цьому не забудьте запитати думку близьких, що вони хочуть. У всіх незрозумілих ситуаціях намагайтеся досягти компромісу.

Діва
Напередодні Нового року захочеться змін, причому у всіх сферах. Але не поспішайте щось робити під впливом емоцій. День буде сповнений романтики, креативних рішень і несподіваних сюрпризів від близьких.

Терези
Домашні справи переважатимуть сьогодні все інше. Можливі суперечки стосовно новорічних страв чи проведення самого свята. Згладжуйте конфлікти, вони можуть зіпсувати свято і настрій.

Скорпіон
Багато спілкування, поїздок і суєти – таким буде останній день року. Кохана людина може трішки розчарувати. Але це дрібниці порівняно з очікуванням нового року і подарунків під ялинкою.

Стрілець
Суєта передсвяткового дня буде винагороджена подарунками під ялинкою і гарним настроєм. Не намагайтеся заощадити на новорічних стравах -  стіл має бути щедрим і святковим. 

Козеріг
Сьогодні ви будете в центрі подій. Але не потрібно рубати з плеча і під впливом емоцій намагатися змінити щось чи когось. Новорічний вечір порадує бажаними подарунками, веселощами в колі родини та друзів.

Водолій
Захочеться побути на самоті. Але зірки змусять вас вийти з кокона і почати взаємодіяти з людьми. Поїздки, спілкування, можливо, навіть романтичні знайомства принесуть вам радість.

Риби
Заплановане святкування може зазнати змін. Вам захочеться розширити межі своєї зони комфорту і зустріти Новий рік цікаво, нестандартно і креативно. Не забудьте зарядити телефон – можливі сюопризи.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також