Астрологічний прогноз на 31 серпня

1009 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 31 серпня

 

Овен
Зірки рекомендують відкласти всі матеріальні проблеми. Їх краще вирішувати після робочого дня, щоб не заважали заробляти нові гроші. Багато хто порине в осінню нудьгу, що поки ще зарано. Наповнюйтесь оптимізмом.

Телець
Як зробити так, щоб хобі не заважало основній роботі? Попросіть поради у близького друга або того, хто вже задіяв відразу кілька сфер діяльності. Завжди пам'ятайте, що посієш, те й пожнеш. Тому не лінуйтеся.

Близнята
Вам можуть запропонувати неординарний проєкт або абсолютно нову роботу. Домашні справи краще перенести ближче до вихідних. Не бажано займатися прибиранням або побутовими питаннями. Вони відірвуть вас від головного.

Рак
Перспективний і вигідний в плані грошей день. Стежте за станом здоров'я, щоб не підірвати імунітет. Обмежте фізичні навантаження до мінімуму. Час готуватися до навчального року -  і морально, і фінансово.

Лев
Вдалий день для завершення всіх літніх планів і ревізії  гардеробу.  Погода сприятлива для продовження відпочинку, а не для робочих буднів. Не час для покупок і марнотратства. Сімя  чекає від  вас турботи і допомоги.

Діва
Ви максимально комфортно проведете цей день. Вам ніхто навіть слова поганого не скаже, суцільні усмішки і схвалення. Не сумнівайтеся у щирості колег, негативні особистості проявлять себе самі.

Терези

Зірки не обіцяють катастрофічного дня, але і спокійним його назвати не можна. Якщо є можливість, відпочиньте вдома або на лоні природи. Погода дозволяє розслабитися на всі сто. Не виключені приємні зміни у фінансовій сфері.

Скорпіон
У вас буде все валитися з рук. Ви навіть причину не зможете знайти. Але до вечора ситуація проясниться. Друзі допоможуть «розрулити» проблему. Не зважайте на чутіки і плітки стосовно вашої сім’ї..

Стрілець

День буде приємним і легким. Ви будете витати в мріях, задовольнятися малим і спілкуватися з друзями. Нічого загрозливого здоров'ю і настрою не очікується. Оксамитовий сезон не за горами, пора подумати про відпочинок.

Козеріг
Сьогодні ви будете задоволені й впевнені у своїх здібностях. І це чимала заслуга начальства, яке нахвалює і підбадьорює. Шкоди організму можете завдати конкретної, якщо забудете про корисні продукти і режим.

Водолій
Новий робочий тиждень розпочнеться з додаткових завдань. Винагорода за них очікується чималенька Позитиву додасть вечеря в колі сімї та друзів. Виявляється, що ви не тільки однодумці, а й надійні партнери.

Риби
Приємним цей день можна назвати з великою натяжкою. Навпаки, ви зіткнетеся лоб в лоб з проблемами, які вважали давно вирішеними. Очікуються незаплановані грошові надходження і приємні новини.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також