Астрологічний прогноз на 4 березня

807 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 4 березня

 

Овен

Необхідно зранку запрограмувати себе на радість. Від позитивних думок у цей день багато залежатиме. Гроші з'являться після наполегливої роботи.

Телець

Не хвилюйтеся, якщо щось піде не так. Є  шанс зіткнутися з людиною, яка вам не дуже симпатична. Не намагайтеся обдурити себе та своє серце.

Близнята

Цей день буде безповоротно втраченим, якщо не зробите хоча б одну добру справу. Вечір присвятіть вирішенню сімейних проблем.

Рак

Настав час влаштувати собі відпочинок. Що саме ви зробите для відпочинку - передбачити складно. Але пам’ятайте, що все добре в міру.

Лев

Сьогодні вам буде важко налаштуватися внутрішньо на роботу. Щодо особистого життя прогнози робити ще надто рано.

Діва

Цей день розпочнеться бадьоро. Але це не означає, що будь-які питання та справи потрібно виконувати в шаленому ритмі. Варто  звернути увагу на здоров'я.

Терези

Цей день начебто створений для того, щоб віддавати, а не брати. Є гарна приказка - скільки віддаси, стільки невдовзі отримаєш. Коротше, вірте у краще.

Скорпіон

Зірки передбачають плідний у всіх аспектах день. Можлива зустріч із людиною, яка переверне все ваше життя. Родичі потребуватимуть допомоги.

Стрілець

Сьогодні необхідно уважно дослухатися до того, що вам радять. Упертість і зарозумілість відкиньте, інакше тільки час у себе вкрадете.

Козеріг

Якщо ви ніколи не знали, як це - боротися за своє щастя, то сьогодні все це відчуєте на собі. Заплутана ситуація можлива у сім'ї.

Водолій

Намагайтеся братися за таку роботу, яка вам під силу. Нічого, навіть люди навколо, не повинно вас дратувати. Не виключена застуда, якщо проігноруєте погоду.

Риби

Сьогодні усе валитиметься з рук. Ви ніяк не можете зосередити увагу на важливих справах. Хапаєтесь за все відразу, а толку від цього мало.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також