Астрологічний прогноз на 4 серпня

862 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 4 серпня

 

Овен

Не намагайтеся когось завести в глухий кут, навряд чи це вдасться. Особливо, якщо працюєте в одному колективі вже багато років. Фінансові мрії починають здійснюватися. Головне - правильно розподілити гроші.

Телець

Стосунки в сімї на межі змін, тільки невідомо яких. Психологічно ви налаштовані на зміцнення союзу, але обставини складаються не на вашу користь. Більше часу проводьте вдома. Роботи по господарству – теж плюс.


Близнята


Успішний в роботі день. Можливі несподівані й вигідні пропозиції, про які ви навіть мріяти не могли. В особистих стосунках теж все добре. Для великих покупок зараз не час. Краще витратіть гроші на відпочинок.


Рак

Незвичайним чином відкриються шляхи, що ведуть до кар'єрного зростання. Проявіть не тільки розумову, а й фізичну активність. Більше ходіть пішки або їздіть на велосипеді.

Лев

Сьогодні на роботі доведеться самим викручуватися із ситуацій, в які ви вляпалися. Зате в інших сферах успіхи та досягнення. Вдома робота вирує, натхнення на висоті, сім'я допомагає.

Діва

Відгородіть себе від непотрібного мотлоху, вирішуйте давні проблеми. У спілкуванні з коханою людиною - справжній вулкан. Задумайтесь про фінансове становище, інакше зазнаєте фіаско.

Терези

Родичі збунтувалися не без причини, тому терміново треба залагоджувати з ними стосунки. Подорожі краще відсунути на потім. Вам потрібно внутрішньо мобілізуватися, щоб чітко визначити, на що і коли витратити гроші.

Скорпіон

Вам знадобиться перезавантаження, відпочинок необхідний як повітря. Виїжджайте на природу, дихайте на повні груди і оточіть себе близькими людьми. Добре зайнятися спортом, посидіти на дієті.

Стрілець

Доведеться задуматися про поточні справи, щоб потім не вирішувати їх заднім числом. В особистому житті все комфортно і спокійно. Якщо самі не спровокуєте конфлікт з партнером.

Козеріг

Робота нікуди не втече. Цей день потрібно цілком присвятити спілкуванню з родичами. Тільки не діліться питаннями побуту і фінансів, це зараз зайве. Обмежтеся тим, що наболіло на душі.

Водолій

Настрій буде нижче від середнього, що негативно позначиться на всьому. Ви будете витати в хмарах, згадуючи минуле. У фінансових справах затишшя. А в побутових – грім і блискавки.

Риби

Не варто соромитися, а потрібно сміливо показати всі свої таланти на роботі. Можливо, це буде початок нового шляху. Тільки вівторок, а вже знову хочеться вихідних, шашлику і покупатися.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також