Астрологічний прогноз на 4 серпня

773 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 4 серпня

Овен

Сьогодні вам буде не до радості та веселощів. Причина похмурого настрою в метаморфозах душі. Скоро все у вашому житті налагодиться.

Телець

Зірки рекомендують приділити особливу увагу дрібницям. Терпіння знадобиться тим, хто вирушить у далеку подорож. Будьте обережними на воді.

Близнята

Вам буде складно підлаштуватися під атмосферу цього дня. Занадто багато незрозумілих ситуацій та непередбачених подій. Але швидкість не зменшуйте.

Рак

Від сьогодні гроші потечуть до вас рікою. До такої радості додадуться ще кілька вигідних пропозицій. Не виключено, що доведеться переглянути плани на тиждень.

Лев

Очікується чимало змін в особистому та діловому житті. Якщо хочете, щоб деякі моменти перейшли в новий та комфортний стан, то передбачте всі ризики.

Діва

У вас буде одна і велика мета, тому рот має бути на замку. Більше ходіть пішки і рухайтеся, інакше незабаром доведеться міняти гардероб.

Терези

Спілкування з деякими людьми може призвести до неприємних наслідків. Відмовтеся від прийому грубої та жирної їжі, якщо є хронічні захворювання.

 Скорпіон

Зірки рекомендують бути пильнішими у фінансових справах. Сьогодні є шанс одержати підрообіток. Якась радісна подія відбудеться у житті самотніх.

Стрілець

Доля прихильна до вас, але вам чомусь цього замало. У бізнесменів з'являться нові фінансові можливості. Не шкодуйте ніжності для коханих.

 Козеріг

Якщо спробуєте штучно наблизити реалізацію мрії, все так і залишиться на рівні химери. Стримуйте емоції, але пригнічувати їх до максимуму не варто.

Водолій

Очікуються успіхи у фінансовихсправах. Але якщо ви на радощах почнете смітити грошима, то успіх відвернеться. Магічний день, тож енергію даремно не витрачайте.

Риби

Ви будете розчаровані у собі, причому небезпідставно. Те, що планувалося, випарувалося. На горизонті видніються нові перспективні проєкти.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також