Астрологічний прогноз на 4 травня

722 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 4 травня

 

Овен

Сьогодні не найкращий день для покупок. Краще не ходити в магазини, гроші віддасте, а задоволення не отримаєте. Холод не додає настрою, тож шоколадка не буде зайвою.

Телець

Сьогодні ви можете бути обмануті або неадекватно оцінювати себе. Помилятися у своїх рішеннях, симпатіях, оцінці ситуації. На роботі будьте уважними.

 Близнята

Намагайтеся стежити за тим, що ви сьогодні говорите і кому. Ваш настрій залишає бажати кращого, через що ви схильні грубити навколишнім.

Рак

Не давайте обдурити себе ні колегам, ні близьким людям. Постарайтеся не влаштовувати розборок, тому що в підсумку це може призвести до конфлікту.

Лев

У відносинах з діловими партнерами будьте насторожі, можливе нерозуміння. Великі покупки відкладуться на невизначений термін.

Діва

Вам буде здаватися, що на роботі вас недооцінюють. Це негативно позначатиметься на виконанні вами своїх обов'язків і настрої.

Терези

Сьогодні ви схильні до пред'явлення необґрунтованих претензій своїй другій половинці. У ваших стосунках з’явилися недомовленості й нерозуміння.

Скорпіон

На роботі ви будете весь час думати про домашні проблеми, а вдома про роботу. Намагайтеся уважно стежити за подіями, що відбуваються, і не дайте себе обдурити.

Стрілець

Через виникле внутрішнє незадоволення ви здатні псувати настрій всім навколо. Робочий настрій так і не з'явиться протягом дня, ви ще подумки святкуєте.

Козеріг

Стосунки з рідними сьогодні матимуть якийсь суперечливий характер: ви то уважні, то занадто вимогливі. День не розташовує до покупок.

Водолій

 Ви сьогодні досить вимогливі, критичні та прискіпливі до близьких. Такий нестабільний психологічний настрій заважає зосередитися на справах.

Риби

Якщо у вас є таємниці, то в цей день більш ретельно стежте за своєю мовою, щоб випадково не проговоритися. Спілкування з друзями принесе задоволення.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також