Астрологічний прогноз на 4 вересня

1225 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 4 вересня

 

Овен
Не варто сьогодні влаштовувати навіть мікроістерики, інакше здоров'я помахає ручкою. Ви емоційно напружені, необхідний відпочинок і міцний сон. За дрібними справами і бесідами день пробіжить легко і невимушено. Не беріться за те, що важко здійснити.

Телець
Не помітите, як промайне цей осінній день. І все тому, що буде чимало термінової роботи. Фізичні навантаження вранці підуть на користь тим, у кого сидяча робота. Можлива нестача коштів на поточні витрати. Але не залазьте в позики і борги.

Близнята
П’ятниця мине без емоційних сплесків. Якщо будуть потрясіння, то невеликі і в робочій сфері. Але це не означає, що потрібно кидати все і лежати на дивані. Культурним заходам приділіть вечір, тим більше, що надійде цікава пропозиція від друзів.

Рак
Зірки обіцяють нервовий день, але ви вмієте долати труднощі. Без обмежень можна займатися улюбленими справами та спілкуватися з дітьми. У стосунках з коханою людиною багато запитань, на які ви обоє давно шукаєте відповідь.

Лев
Що робити для поповнення бюджету? Головне, не панікувати і шукати підробіток. Подумайте, що ви ще вмієте робити, крім основної спеціальності. Корисно побалувати себе чимось смачним. Якщо на кафе грошей шкода, то приготуйте домашню вечерю.

Діва
Як добре, що сьогодні ви вирішили відійти від важливих справ. Присвятіть час не тільки собі й близьким людям, а й відпочинку. Можна пройтися по магазинах, у тому числі й книжкових. Фінансова ситуація помітно покращиться. Домашні відразу знайдуть застосування грошам.

Терези

Не варто судити когось, якщо у самого рильце в пушку. Критикувати не бажано навіть тих, з ким напружені стосунки. Адже все повернеться бумерангом. Сімейним людям зірки обіцяють гарний вечір і приголомшливі емоції. Не завадить навіть нестача грошей.

Скорпіон
У вас сьогодні море роботи, а навколишні б’ють байдики і ведуть порожні балачки. Хочеться кинути все і поїхати на природу. В сімейних справах  намагайтеся не згадувати минулих образ і погляньте на другу половинку іншими очима.

Стрілець
Зайняті постійно роботою ви не помітите, як вийшли на новий рівень професіоналізму. Менше розмов, тоді продуктивність буде ще вищою. Під час спілкування з начальством чітко формулюйте те, що хочете донести. Домашні потребують вашої уваги.

Козеріг
Зірки пророкують день, коли спонтанність може виявитися корисною. Не варто все заздалегідь планувати, можна іноді вийти за рамки. Стосунки з близькими людьми вібрують як струни в гітари. Ви хочете зблизитися душевно, а насправді виходить інакше.

Водолій
Не потрібно опускатися до рівня тих, з ким вам не по дорозі. Знайдіть однодумців у своєму колі, тоді справи підуть вгору. Матеріальна ситуація не дуже радісна, хоча гроші можуть надійти з несподіваного джерела. Вечір проведіть у колі сімї.

Риби
Те, що ви довго тримали в секреті, стане явним. Рутина на роботі вбиває будь-який креатив, а незадовільна оплата псує настрій. Докорінно зміняться справи і плани у сімейних людей. Самотні матимуть гарну вечірню прогулянку.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також