Астрологічний прогноз на 5 березня

729 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 5 березня

Овен
Сьогодні вам слід менше нервувати. Тим більше, що якогось приводу для такого стану не буде. Не варто розповідати всім про свої таємні бажання. Є речі, про які краще промовчати. Можливий прибуток, несподіваний і своєчасний.

Телець
Цього дня доведеться жертвувати чимось заради близьких людей. Має бути акцент на справах домашніх і побутових. Можливі витрати, але не дуже великі. Стежте за станом фізичного здоров'я.

Близнята
Якщо сьогодні не будете ігнорувати інтуїцію, то багато від цього виграєте. І не обов'язково в грошовому еквіваленті. Головне - поводитися впевнено, твердо і менше сперечатися.

Рак
Зірки обіцяють нелегкий у плані емоцій день. Не виключене романтичне знайомство романтичного в самотніх людей. Деякі ситуації підуть не так, як ви запланували. Конфлікти можливі, якщо будете вперто гнути свою лінію.

Лев

Перегляд планів - ось що очікує вас сьогодні. Несподіванок буде сила-силенна, тому тримайте руку на пульсі. Добре стати ініціативнішими, щоб потрапити в правильну колію. Розмови перенесіть на вечір, щоб не відволікатися від роботи.

Діва
Сприятливий день для тих, хто спрямований на навчання або активну трудову діяльність. Тут все складеться чудово, навіть якщо буде йти не за планом. Поруч чимало конкурентів і заздрісників, будьте уважнішими.

Терези
Сьогодні вам вдасться реалізувати багато бажань. Ви - на позитиві, а це чудово позначиться на працездатності. Внутрішній голос підкаже, як і коли діяти. Ніжними будуть стосунки з коханою людиною.

Скорпіон
Шансів провести цей день цікаво і весело у вас маса. Удача не залишить, навпаки, прийде в потрібний момент. Спілкування обіцяє перспективну і вигідну співпрацю. Не переймайтеся майбутнім, живіть нинішніми подіями.

Стрілець
Сьогодні ви постанете перед вибором - робити все швидко чи відкласти на потім? Головне - ні з ким не конфліктуйте, це погано позначиться на самопочутті. Плани складайте обдумано, спонтанність виключіть.

Козеріг
Відразу відмітайте те, що відволікає і веде до негативу. Сьогодні буде потрібна серйозна доза оптимізму, а ось адреналін недоречний. Неодружені мають шанси зустріти “свою” людину, а сімейні розслабляться в колі сім’ї.

Водолій
Зірки пророкують на сьогодні довжелезний список важливих і термінових справ. Завдяки ним можна надовго залагодити матеріальне становище. Все перспективно і веде до успіху. Прогулянка ввечері обов’язкова.

Риби
Сьогодні ви зустрінете “потрібних” для співпраці людей. Не пропустіть їх, інакше пошкодуєте. Планомірність цього дня важливіша, ніж ілюзорне уявлення ситуації. Можливі непорозуміння з близькими родичами.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також