Астрологічний прогноз на 5 грудня

764 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 5 грудня

 

Овен

Зірки обіцяє збитковий день, але не в плані грошей. Ви витратите масу емоцій і щирі почуття на тих, хто цього не вартий. Давня проблема легко вирішиться. Приємно, що часу і сил на це багато не знадобиться.

 Телець

Ваше матеріальне становище дозволить прогулятися по магазинах. Можна купити щось для дому, для себе і навіть презенти для рідні. Ідей буде безліч, а от неординарний підхід до їхньої реалізації доведеться шукати.

 Близнята

Всі ваші плани здійсняться, а ось від ілюзій потрібно триматися подалі. Не соромтеся, якщо у когось і щось потрібно запитати. Адже від відповіді може залежати подальша кар'єра чи особисте життя.

 Рак

Сьогодні вам буде складно керувати своїм настроєм і емоціями. Але зробити це доведеться, інакше весь день піде шкереберть. Будьте комунікабельними ч толерантними. Сьогодні є шанс зав'язати цікаві знайомства.

 Лев

Цей день мине на одному диханні, що особливо приємно усвідомлювати. Просто після виснажливої ??роботи ви хотіли б легше крокувати по життю. Вдало складеться шопінг, терміново міняйте імідж.

 Діва

Ви перетворитеся на аналітика і консерватора одночасно. Обов'язково прислухайтеся до внутрішнього голосу, якщо питання торкнеться чогось нового. Серце не обдурить, не ігноруйте його підказки.

 Терези

Сьогодні потрібно говорити по суті - впевнено і прямо. Багато вас неправильно зрозуміють, що призведе до відчуження. Є шанс фінансово зміцнитися, а також відкласти трохи грошей на майбутнє.

 Скорпіон

Перед тим, як вирішите взятися за щось кардинально нове, потрібно спочатку знайти однодумців. Частіше спілкуйтеся з друзями і домочадцями. Це чудовий день для організації заходів, спрямованих на зміцнення стосунків.

 Стрілець

Ви загалом не дуже-то й великодушні по натурі, але сьогодні доведеться стати саме таким. Близьким людям не вистачає вашої любові і тепла, порадуйте їх увагою. Вам потрібно давно розмежувати, де мрії, а що є реальним планом. 

 Козеріг

Зірки пророкують пропозиції ділового характеру, незважаючи на вихідні. Вони будуть такі привабливі, що відмовитися неможливо. Увечері отримаєте несподівану винагороду в грошовому еквіваленті.

 Водолій

Вас очікує купа поточних проблем. Для їхнього вирішення знадобиться не тільки витримка і мудрість, але і підтримка близьких людей. Не нервуйте, якщо щось несподівано зірветься і піде в небуття не так

 Риби

Сьогодні вдасться зробити все заплановане. Це нормально, але завантаження буде по повній програмі. Сімейні стосунки складатимуться чудово. Якщо щось комусь пообіцяли, то обов'язково виконуйте.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також