Астрологічний прогноз на 5 липня

624 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 5 липня

Овен
Сьогодні підвищена енергійність та активність допоможуть виконати більше роботи, ніж ви планували. Можливий тиск із боку начальства.

Телець
Любовна сфера сьогодні у пріоритеті – побачення, знайомства. Будуть вдалими зустрічі з однодумцями з приводу нових бізнесових проєктів.

Близнята
Будьте уважнішими з фінансовими документами. Вдома можуть чекати кардинальні зміни, але вони вам сподобаються.
 

Рак
З усіма сьогодні ви зможете домовитися, перетягнути на свій бік, знайти відповідні аргументи. Чекайте романтичних проявів від коханої людини.
 

Лев
Доведеться докласти багато зусиль, щоб досягти мети, але вона того варта. Великі гроші можуть пройти й мимо, будьте дуже уважні.
 

Діва
До пропозицій співпраці ставтеся обережно – є шанс «пролетіти». А ось друзі можуть порадувати, що ви з ними сьогодні на одній хвилі.
 

Терези
На роботі ви інтуїтивно відчуватимете, що робити, щоб досягти бажаного результату. Зверніть увагу на здоров'я. Можливо, дізнаєтесь про чиюсь таємницю.
 

Скорпіон
Діліть на два те, що кажуть навколишні. Хтось із них може прикрашати дійсність. Хороший день для перетворення ділових, партнерських, родинних стосунків.
 

Стрілець
Імовірні зміни у раніше прийнятих домовленостях на роботі. Доведеться робити вибір між терміновою роботою та романтичним вечором.
 

Козеріг
У спілкуванні уважно прислухайтеся до того, що каже співрозмовник. Інакше можете не помітити, як вам почали брехати і маніпулювати.
 

Водолій
Вдалий день для того, щоб відвідати державні органи, банки та ін. З грошима будьте обережнішими. Самі не помітите, як витратите більше, ніж хотілося б. 
 

Риби
День підходить більше для особистих контактів, ніж для виробничих. Кохана людина потребуватиме підтримки та ніжності.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також