Астрологічний прогноз на 5 лютого

634 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 5 лютого

Овен
Сьогодні потрібно рухатися в тому напрямку, який обрав колектив на роботі. Якщо почнете гребти проти течії, то втратите рівновагу. Доброю терапією в складній особистій ситуації стане порада друга.

Телець

Зірки рекомендують пригальмувати і розглянутися довкола. Якщо включите амбіції, то помилитеся по-крупному. Сьогодні саме той день, коли можна отримати більше, ніж очікували. З побутовою проблемою вдасться швидко впоратися самотужки.

Близнята
Сьогодні потрібно економити внутрішні ресурси. Скоро вони стануть у пригоді в більш перспективних справах. Не робіть вчинків, за які потім буде соромно. Не варто вирушати в далеку поїздку, тим більше одному.

Рак
Спробуйте змінити щось у роботі. Це займе мінімум часу, зате результат виявиться пристойним. Не варто критикувати навколишніх без приводу. Навпаки, намагайтеся всім допомагати і прислухатися до інформації.

Лев
Фінанси дозволяють щось прикупити, але звертайте увагу тільки на якісні речі. Нехай дорого, зате надовго! Озирніться назад, якщо цього вимагатиме виконання нових завдань. На душі камінь після розмови з коханою людиною? Для початку розберіться в собі.

Діва
Сьогодні все буде валитися з рук. Добре, що гроші залишаться на місці. Прекрасно впораєтеся з творчими завданнями, вам буде цікаво займатися всім новим і неординарним. Навіть не намагайтеся піти від відповідальності, домочадці не зрозуміють.

Терези
Витримка і толерантність допоможуть вам вийти з води сухими і свіжішими. Ви навіть зміните погляд на світ, до такої міри обновилися думки. Знайте собі ціну і не принижуйтеся. Корисно більше ходити пішки і посидіти на щадній дієті.

Скорпіон
Не день, а якась гримуча суміш очікує вас сьогодні. Навіть ваша природна магія сховається під натиском непередбачених обставин. Але деякі події підуть на користь, досвід - кращий учитель. Вдало складеться вечір.

Стрілець
Зірки пророкують цейтнот, біганину і суцільну суєту. Ви давно не працювали в такому шаленому ритмі. Але ефект від зробленого і побаченого буде приголомшливий. Будьте уважні, а якщо в чомусь не розбираєтеся, зверніться до фахівців.

Козеріг
Почуття взаємні, дзвінки регулярні, компліменти щирі. Сьогодні ви будете як ніколи щасливі й задоволені собою. В самотніх є шанс зав'язати романтичне знайомство. Увечері очікує сюрприз від домочадців.

Водолій
Думки сьогодні будуть кружляти навколо фінансових проблем. Як їх вирішити в найкоротші терміни – підкажуть друзі. Не будьте занадто прискіпливими до другої половинки, інакше конфлікту не уникнути.

Риби

Сьогодні вам усміхнеться фінансова удача, і всі виробничі проблеми вирішаться без вашої участі. Ви відчуєте неймовірний приплив сил. Навіть найважча робота в цей день видаватиметься легкою пушинкою. Але про відпочинок не забувайте.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також