Астрологічний прогноз на 5 серпня

1976 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 5 серпня

Овен

У вас буде першочергове завдання - відновлення сил після важкої роботи. Зате потім зможете добре відпочити, адже будуть і гроші, й сили. У матеріальних питаннях нічого не прогнозуйте, нехай все йде своїм шляхом. Не вкладайте гроші в небезпечні проекти. Ризик у стосунках з людьми очевидний, будьте стриманішими.

Телець


Не лякайтеся навантажень сьогодні, все окупиться у фінансовому плані. Не бажано з'ясовувати стосунків з людьми, з якими ви недавно подружилися або почали разом працювати. Вдома також варто бути лагідними й терплячими. Рідні вже давно потребують вашої уваги.

Близнята


Романтичне захоплення може вийти на вищий рівень. Якщо ви реально готові до серйозних стосунків, то не пропускайте навіть дрібниць. Вони зараз особливо важливі. Для сімейних – день затишшя і спільних справ. На роботі – дощі та грози. Але це минеться, і сонечко засяє над вашим небосхилом.

Рак

Слід більше дбати про інтереси інших людей, ніж своїх. Грандіозна новина в професійній сфері стане своєрідним стартом у кар'єрі. Врахуйте всі мінуси і плюси перед тим, як за щось братися. У сімейному житті проявіть відповідальність. Книга ввечері – краще за смартфон і телевізор.

Лев

Зірки рекомендують бути пильними, якщо хочете не осоромитися перед колегами. Врахуйте, що порушення правил не приведе до досягнення цілей. Затишок у душі - головне, про це варто пам'ятати закоханим. Пристрасть може пройти, а ось щире почуття потрібно берегти. Яскраві перспективи чекають творчих особистостей.

Діва


Зміни будуть одночасно і лякати, і радувати. Але якщо деякі питання пустити на самоплив, то нічого страшного не трапиться. В особистому житті може з'явитися третій зайвий. І це буде телевізор. Частіше влаштовуйте вечори без гаджетів – і стосунки, які вже давно бажають кращого, поступово почнуть налагоджуватися.

Терези


Врівноважений і безпечний день. Але для того, що не порушити цієї гармонії, потрібно відмовитися від будь-яких розборок і претензій до близьких людей. Неадекватна поведінка когось із друзів може дратувати. Але якщо ситуація не стосується вас особисто, то краще промовчіть. З фінансового погляду день складеться благополучно.

Скорпіон

На роботі якийсь дивний день, якщо не сказати більше. Доведеться виконувати роботу за всіх, хто лінується і ухиляється від відповідальності. Прикро, що така ж ситуація станеться і в родині. Вирішення побутових проблем власними силами - це вже занадто! Вдихніть глибше і кидайтеся на справи як на амбразуру..

Стрілець

Керівництво уважно за вами спостерігає, тому дотримуйтеся порядку. У стосунках з другою половинкою «каменем спотикання» стануть плітки. Не вдавайтеся в розборки, будьте вищими від цього. Ситуація невдовзі вирішиться. Вечір бажано провести на самоті й відмовитися від запрошення друзів.

Козеріг


Ви будете схильні тлумачити все сказане на вашу адресу не так, як насправді є. Звідси ймовірність образ, підозр і конфліктів. Розслабтеся і починайте вже планувати вихідні – це допоможе відволіктися. Бажано залучити до цього всіх членів родини.

Водолій

Зірки пророкують вдалий і фінансово прибутковий день. Ви навіть вирішите заздалегідь купити те, що планували придбати через місяць. Не поспішайте, гроші можуть знадобитися ввечері й на щось більш важливе. Подвійну гру в стосунках з друзями вести не варто. Вечір бажано провести в колі сім’ї.

Риби


Доля може піднести чимало сюрпризів, слід бути уважнішими. Частина їх вплине і на сімейні стосунки. Ваша друга половинка стане більш покладливою, ласкавішою і стриманішою. Саме час вирішувати всі сімейні проблеми, навіть застарілі. Вітер перемін торкнеться і стосунків з друзями.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також