Астрологічний прогноз на 5 травня

754 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на  5 травня

 

Овен

Ваш енергетичний запас на низькому рівні. По можливості залишіться вдома, відпочиньте та обмежте емоційні та фізичні навантаження.

Телець

Вдалий день для здійснення давно задуманих планів. Ви відчуєте приплив позитивної енергії, що дозволить блиснути своїми талантами.

Близнята

Пощастить із фінансами, причому дохід може стати для вас повною несподіванкою. Успіх супроводжуватиме скрізь, але не випробовуйте фортуну.

Рак

День складний та напружений. Можливі емоційні навантаження. Більше відпочивайте та приділіть час здоров'ю. Увечері можлива романтична зустріч.

Лев

День сприятливий та наповнений позитивними подіями. Можливий несподіваний фінансовий прибуток. Весь день у вас буде чудове самопочуття.

Діва

День присвятіть складанню планів та цілей, які ви хочете втілити. Все, що буде намічено, ви зможете досягти, дотримуючись цих задумів.

Терези

Сьогодні ваша діяльність може сильно змінитись. Слухайте свій внутрішній голос під час ухвалення рішень і не потрапите під тиск навколишніх.

Скорпіон

Не купуйте непотрібних речей і постарайтеся не позичати грошей. Ваше самопочуття та енергетичний запас на дуже високому рівні.

Стрілець

Сьогодні потрібно сконцентруватися на поточних питаннях і уважно стежити за тим, що відбувається навколо. Можливий емоційний дискомфорт та знесилення.

Козеріг

Цього дня  потрібно зайнятися собою та своїм здоров'ям. Займіться інтелектуальним розвитком, змініть стиль або зачіску. Всі вкладення окупляться швидко.

Водолій

День планування та обмірковування майбутніх дій. Не починайте втілювати свій план зараз, час ще не настав. Зважте на всі ризики.

Риби

Намагайтеся уникати егоїстичних висловлювань чи дій. Спокійний вечір допоможе емоційно розслабитися та відновити сили.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також