Астрологічний прогноз на 5 вересня

721 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 5 вересня

 

Овен
Сьогодні слід відповідально поставитися до домашніх справ. Відкладати далі нікуди, треба розгребти всі літні завали. Не відволікайтеся на телефон, телевізор і перекуси. Під вечір можлива зустріч з друзями або відпочинок за містом.

 Телець
Сьогодні можна дати волю емоціям і почуттям. Примирення з коханою людиною сприятливо позначиться на стосунках. Суботнє генеральне прибирання «зцементує» всіх у родині. А вечірня прогулянка розслабить і відновить сили.

Близнята
Не варто розраховувати на когось у фінансовому плані. Ви всього повинні домагатися самі, інакше опинитеся в глухому куті. Будьте готові до випробувань побутом. Сьогодні бажана фізична активність, яка ще нікому не зашкодила.

Рак
Непростий день для сімейних людей, очікуються зміни. Можливе погане самопочуття, перепади тиску або болі в шлунку. Вечір мало підходить для розваг і веселощів, краще проведіть його на самоті.

Лев
Зірки обіцяють гарний і спокійний день, без конфліктів і суперечок. Будуть незначні непорозуміння, але вони теж порадують.  Не забудьте зателефонувати близькому родичу, який просив про допомогу.

Діва
Сприятливий день для тих, хто вирішив будь-якою ціною зміцнити фінансове становище. Сьогодні все йтиме за суботнім планом – побутові справи, обід, відпочинок. А в перерві – екскурсія по бутіках.

Терези
Чудовий день для творчих особистостей. Є маса шансів досягти успіху і реалізуватися в різних напрямках. Будьте уважнішими при прийнятті рішень, розглядайте їх прискіпливо. У любовних стосунках – ніжність і розуміння.

Скорпіон
Ви будете фонтанувати ідеями, тепер треба знайти того, хто їх втілюватиме. Почуття такту під час розмови з родичем буде незайвим. Всієї домашньої роботи не переробиш, тож краще поїхати на природу.

Стрілець
Сьогодні ви будете тихо і спокійно радіти новому дню. Можна виїхати на природу або просто погуляти по місту. Не відмовляйте собі в маленьких задоволеннях. Головне – знайти компанію для прогулянок.

Козеріг
Хоч сьогодні й не понеділок, ви вирішили стати на новий шлях і докорінно змінитися. Зусиль для цього доведеться докласти чимало. Ні суперечок, ні конфліктів вдома не очікується. Вечір присвятіть коханій людині.

Водолій
Зірки обіцяють проблематичний день, але впадати в крайнощі не варто. Деякі ситуації ніяк не вписуватимуться у ваш звичний графік. Контролюйте настрій. Зайві емоції можуть зіпсувати вечір.

Риби
Настрій повністю залежатиме від оточення, в яке ви сьогодні потрапите. Тому будьте толерантними до недоліків інших. Не чіпляйтеся через дрібниці до коханої людини. Вечір бажано провести в компанії друзів.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також