Астрологічний прогноз на 5 вересня

598 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 5 вересня


Овен
Навіщо робити те, що робити зовсім не хочеться? Сьогодні ви зрозумієте, що не вистачає барв, почуттів і різноманітності. Де все це взяти - поки невідомо. Але якщо різко змінити деякі моменти, то все вдасться.

Телець
Сьогодні буде багато приводів для радості. Мирно і комфортно проведете час з близькими людьми. Відпочинок складеться саме так і там, де ви хотіли. Бережіть здоров'я, одягайтеся по погоді.

Близнята
Не потрібно поспішати, ранок слід провести розмірено і спокійно. Тим більше, що ризику кудись запізнитися немає. Приємні новини очікуються у тих, хто недавно одружився.. Можливий приїзд далеких родичів.

Рак
У вас у запасі буде стільки справ і пропозицій на адресу близької людини, що емоції захлиснуть з головою. Але деякі варто притримати, про всяк випадок. Незначна криза в грошах погіршить настрій.

Лев
Сьогодні вам належить оборонятися, а не наступати. Хоча останнім часом ви постійно перебуваєте з кимсь у конфронтації. Шаленого темпу в домашніх справах не набирайте. Все одно не встигнете виконати все, що запланували.

Діва
Ви ще раз переконаєтеся, що побутовим і господарським справам не видно кінця і краю. Прикро, що і помічників немає. Все доведеться робити самому, та ще й з додатковим навантаженням.

Терези

Цей день захочеться провести фантазійно і весело, але численні проблеми не дадуть це зробити. Ви будете братися за все відразу, в чому і програєте. Інтуїція підкаже, з ким краще взагалі не спілкуватися.

Скорпіон
Зірки пророкують день світський, культурний і багатий на зустрічі. Але домашні справи нікуди від вас не подінуться. Головне – правильно розставити пріоритети. Увечері очікуйте сюрпризів.

Стрілець
Ваша душа зажадає мистецтва і творчості. Але в реальності доведеться займатися остогидлим побутом. Не виключена фінансова підтримка, якщо прийдете у потрібний час в потрібне місце.

Козеріг

Ви будете скрізь сьогодні проявляти свій характер. Будьте акуратнішими, інакше потрапите під обстріл критики і образ. Удача чекає в грошах, можливі вигідні пропозиції. Не забувайте про здоров'я.

Водолій


Трохи дивний день очікує вас сьогодні. Доведеться показувати стійкість духу і займатися складними справами. Вашою головною зброєю повинна стати толерантність. Якщо виявите її, то підберете ключик до будь-якої людини.

Риби

Доведеться змиритися з поточною ситуацією, щоб не накоїти помилок. Шукайте у всіх справах підтримки у коханої людини. Незабутньо пройде якийсь захід, ви запам'ятаєте його надовго.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також