Астрологічний прогноз на 5 жовтня

786 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 5 жовтня

 

Овен
Вас чекають містичні збіги, які зовсім не піддаються осмисленню. Припиніть в усьому шукати глибокий зміст. З реального - робота, нею і займайтеся. На відпочинок з друзями можете не розраховувати.

Телець
Зірки радять зайнятися зовнішнім виглядом. Купуйте тільки найкорисніші та низькокалорійні продукти – кілограми «тиснуть» на настрій. Від пробіжки можна відмовитися, якщо погода «не літня».

Близнята
Якщо не перестанете всіх «діставати», то отримаєте по заслугах. Точніше, самі потрапите під обстріл критики і зауважень. Заспокоїтися і врівноважитися допоможуть фізичні вправи і прогулянка.

 Рак
Важко зосередитися на роботі, всі думки про минулі вихідні. Заспокойтеся і зупиніться, зараз головне - це робочий процес. Хтось із друзів випадково розповість ваш секрет. Ви самі винні, що довірилися цій людині.

Лев
Головне слово дня - терпіння. Не потрібно нічого загадувати наперед, тим більше, якщо вирішили кардинально змінити спосіб життя. На стосунки з коханою людиною подивіться під іншим кутом зору.

Діва
У вас буде відчуття, що ви все пропустили і забули. Це не так, просто наступного разу всі плани зафіксуйте на папері. У сімейному житті слід провести ревізію. Це стосується не тільки побутових питань, а й стосунків.

Терези
Активність, ініціативність і мобільність - ось три основних складових сьогоднішнього дня. Чудовий день для фізичних навантажень і занять у тренажерці. Вечір у колі друзів буде гарним завершенням.

Скорпіон
Зірки рекомендують докласти зусиль не тільки в досягненні своїх цілей, але й близького друга. Приємні грошові бонуси отримаєте в додатковій роботі. Погода шепче: поїхали на пікнік! І дощ не завада.

Стрілець
Навіть якщо ви й не вірили в чудеса, то сьогодні вони трапляться у вашому житті. Обов'язково купіть лотерейний білет, виграєте на всі 100%. Домашні справи поглинуть весь вечір.

Козеріг
Слід трохи  підкоригувати свої плани, щоб одержати бажане. Ситуацію в сімейному житті сприймайте спокійно і по-філософськи. Невирішуваних проблем немає. Просто на деякі треба більше часу.

Водолій

Зараз не час бунтувати і показувати гордість. Не забувайте, що мовчання – золото, а добро завжди перемагає зло. Сприятливий день для навчання, розвитку талантів і вирішення побутових проблем.

 Риби
Всі радощі життя ви отримаєте від близької людини. Тим більше, що фінансове становище достатньо стабільне. Ви можете дозволити собі будь-який вид відпочинку і необмежений шопінг.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також