Астрологічний прогноз на 5 жовтня

807 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 5 жовтня

 

Овен

Сьогодні у вас є маса можливостей стати кращими і вищими на голову. Добре після роботи прогулятися, не поспішайте додому. Відпочиньте від думок, дихайте глибше.

Телець

Все відразу виповнитися не може. Якщо щось просите у Всесвіті, то будьте вкрай обережні. Негативні думки теж можуть збутися. Плідний день для творчих особистостей.

Близнята

Сьогодні вам вдасться переконати всіх навколо, проявити свої таланти і окрилити ідеями. Для зміцнення фінансової ситуації будьте економнішими.

Рак

Зірки рекомендують побути наодинці з собою і природою. Якщо роботу можна відкласти, то так і зробіть. Фізичні навантаження скасуйте, побережіть здоров'я.

Лев

Цей день потрібно провести максимально спокійно. Стримуйте емоції під час розмови з рідними. Непорозуміння зумовлені взаємними причіпками.

Діва

Сьогодні явно встанете не з тієї ноги, все буде валитися з рук. Зупиніться, продумайте все до дрібниць. Іноді корисно зосередитися на тому, що здається неважливим.

Терези

Сьогодні не бажано брати близько до серця те, що говорять навколишні. Аргументуйте всі претензії, що вирішите пред'явити близькій людині.

Скорпіон

Без суперечок цього дня не обійдеться. Ваш настрій такий жахливий, що краще взагалі десь сховатися. Подумайте над своєю поведінкою і вибирайтеся назовні.

 Стрілець

Стережіться конфліктів і масштабних проблем на роботі. У бізнесменів зав'яжеться вигідна співпраця. Велика сума прийде не відразу, але вже можна щось планувати.

Козеріг

В особистому житті зберігайте спокій, не дуже  розкидайтеся почуттями і словами. Вдало складеться коротка поїздка, а також зустріч з друзями.

Водолій

Зірки обіцяють день, коли в пріоритеті будуть тільки фінансові справи. Тим, хто шукає нову роботу, посміхнеться удача. Рідні порадують сюрпризом.

 Риби

Якщо будете плисти за течією, то вона винесе вас на берег. Причому, в найбільш невідповідний момент. Будьте обачними, інакше вас можуть проковтнути.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також