Астрологічний прогноз на 6 березня

646 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 6 березня

Овен
Вашу вогняну енергію краще спрямувати на те, що не вимагає зволікань. День вихідний, тому поставтеся до нього лояльніше. Не женіться вперед, зробіть зупинку. Інакше не уникнути конфліктів.

Телець
Всі пропозиції сьогодні будуть перспективними, можете розраховувати на зміцнення фінансового становища. З домочадцями спілкуйтеся спокійно. Нехай критикують і бунтують, а ви - посміхайтеся. Така тактика спрацює на 100%!

Близнята
Ви щосили намагатиметеся навіть подумки не вимовляти слово «проблема». Але це не допоможе, неприємностей цього дня буде достатньо. І, що прикро, помічників навколо замало. Все доведеться вирішувати самим, і в посиленому темпі.

Рак
Сьогодні ви повною мірою відчуєте на собі суботній день. Всі думки про сім'ю, домашні справи і відпочинок. Спокій і виваженість - ось чого варто сьогодні дотримуватися. Ввечері організуйте дружні посиденьки.

Лев

Зірки обіцяють непростий день, але ви завжди там, де важко. Енергетичний тонус знижений, тому будьте куажні. Якщо піддастеся на авантюри, то опинитеся у фінансовій залежності. У побутових питаннях виключіть хаотичність дій.

Діва
Сьогодні ви як ніколи депресивні. Причин для розладу багато, ось і потрапили в підступні сіті негативних емоцій. Весняний настрій з’явиться ближче до вечора завдяки рідним і друзям.

Терези
Є можливість потрапити в капкан власних слабкостей і бажань. Але вибратися з нього ви зможете тільки самі. Не бажано обростати новими контактами, краще спілкуйтеся з давніми друзями. Неочікувані ситуації виникнуть у фінансовій сфері.

Скорпіон
Максимально активний день у всіх аспектах. Ви планували відпочити, повалятися на дивані й зустрітися з друзями. А обсядуть домашні клопоти та вирішення побутових проблем. Робіть все разом з тими, хто це затіяв.

Стрілець
Сьогодні слід чітко розподілити свої сили і скласти план дій. Нічого не можна робити спонтанно, бо виникнуть проблеми. Інтуїція допоможе прийняти правильне рішення. Головне - не нервуйте через дрібниці.

Козеріг
Зранку ви заплануєте масу заходів, і всі вони вдадуться. День вихідний - можна дозволити собі відпочинок. Але врахуйте, що занадто бурхливі застілля можуть піти на шкоду здоров'ю. Не завадять фізичні  навантаження.

Водолій
Позитивний і яскравий день. Вас не виб'є «із сідла» критика друзів, настанови рідних і навіть побутові проблеми. Ви точно знаєте, коли і що потрібно робити. Така впевненість допоможе налагодити й особисте життя.

Риби

Зірки пророкують день перетворення, реорганізації й різких поворотів долі. Ви будете жадібно хапати новини, охороняти особисту територію і активно спілкуватися. Уникайте сварок і протиріч, це небезпечно для здоров'я.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також