Астрологічний прогноз на 6 березня

556 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 6 березня

 

Овен

Серйозних розмов по телефону краще не вести, інакше ризикуєте мати неприємності. У сімейних стосунках теж може бути не все гладко.

Телець

Можливе непорозуміння, сварка з коханою людиною чи батьками. Займіться фізичною працею, щоб виплеснути негатив.

Близнята

Запланована поїздка може зірватися або в дорозі відбудуться неприємності. Загалом це депресивний день. Краще його десь пересидіти.

Рак

У вас сьогодні так багато сил, що всі справи зможете переробити швидко. Всю енергію спрямуйте на боротьбу з негативними емоціями.

Лев

Варто звернути увагу на своє здоров'я. Але більше сьогодні турбуватиме самопочуття близьких, особливо старших родичів і дітей.

Діва

Якщо ви ні на кого не будете тиснути, то день може минути легко і продуктивно. У спілкуванні з коханою людиною уникайте критики.

Терези

Займіться прибиранням, щоб позбавитися від негативної енергії через рухи. Гостро стоятиме проблема грошей. Допоможуть родичі.

Скорпіон

Увага сьогодні спрямована переважно на навколишніх. Ваша сильна енергетика допоможе вибратися їм з неприємних ситуацій.

Стрілець

Сьогодні краще зайнятися звичайними повсякденними справами. До харчування поставтеся обережно. Ввечері бажано бути вдома.

Козеріг

Навколишня обстановка і погода не сприяють доброму настрою. Мобілізуйте всю свою енергію на подолання власних комплексів.

Водолій

Особисті стосунки поставте на паузу, щоб не посваритися. З домашніми менше контактуйте з тієї ж причини. Не чекайте приводу, щоб сказати «люблю».

Риби

Не найкращий час для зустрічей з друзями, можливе непорозуміння. Імовірні раптові негативні ситуації, з яких вибратися буде дуже важко.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також