Астрологічний прогноз на 6 березня

502 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 6 березня

Овен

Ваша рішучість і цілеспрямованість допоможуть сьогодні в роботі. Не виключено, що ви матимете гарний шанс заробити.

Телець

У складних ситуаціях сьогодні слід слухати свій внутрішній голос. Це допоможе вирішити питання, які раніше вас ставили в глухий кут.

Близнюки

День підходить для початку якоїсь незвичайної справи, яка потребує творчого підходу. Для покупок найбільше підходить друга половина дня.

Рак

Сьогодні доведеться розраховувати лише на свої сили, вирішувати складні питання самотужки. Зірки радять обмежити контакти, працювати на самоті.

Лев

Подивіться на свої проблеми під іншим кутом зору. Тоді буде шанс просунутися в якійсь складній справі. Не дуже вдалий день для шопінгу.

Діва

Не опускайте рук, якщо спочатку щось іде не так, як би вам хотілося. Завзятість і висока працездатність допоможуть отримати бажане.

Терези

Імовірні неприємні ситуації та сварки. Однак водночас протягом дня ви отримаєте несподівані подарунки та сюрпризи.

Скорпіон

Не поспішайте в роботі, рухайтеся вперед крок за кроком, інакше помилок уникнути не вдасться. Особисте життя порадує феєрверком емоцій.

Стрілець

Настрій цього дня буде похмурим і трохи песимістичним. Намагайтеся бути м'якшими та добрішими до коханих людей.

Козеріг

Не вступайте в суперечки: ви тільки витратите час і сили, але довести свою думку навколишнім у вас навряд чи вийде. Не слухайте пліток.

Водолій

Вдалий день. Давні фінансові чи майнові питання вирішаться сьогодні сприятливо для вас. Самотні можуть очікувати на доленосну зустріч.

Риби

Готуйтесь до складного конфліктного дня. Суперечки та напруга можливі навіть у стосунках із близькими людьми. Увечері очікується приємний сюрприз.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також