Астрологічний прогноз на 6 липня

682 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 6 липня

 

Овен

Зірки обіцяють чимало пропозицій, від яких не варто відмовлятися. Економте енергію на домашні та особисті справи, якими доведеться займатися ввечері.

Телець

Чудовий день для тих, хто вирішив зайнятися своїм зовнішнім виглядом. Стомлюючою й нудною видасться творча робота. Результат побачите через кілька місяців.

Близнята

Серйозні розмови з ріднею - ось що чекає вас сьогодні. Доводячи свою правоту, не потрібно нагадувати людям минуле. Вечір обіцяє романтику.

Рак

Всі справи складуться вдало, якщо взяти ініціативу у свої руки. Бізнесменам не слід змішувати дружбу і ділове співробітництво в одній чашці. Інакше багато втратите.

Лев

Якщо хоча б годинку побудете наодинці з собою, отримаєте значний заряд енергії. Від позичок відмовтеся. Фізичну втому можна зняти парою і віником.

Діва

Необхідно розібратися зі своїми думками, щоб впевнено рушити вперед. Те, що вам заважає, може допомогти. В любовній сфері не буде приводу для розбіжностей.

Терези

Зірки пророкують невичерпний потік енергії. Успішно завершаться справи, пов'язані з комерцією. Активні ігри на свіжому повітрі зміцнять фізичне здоров'я.

Скорпіон

Зараз для вас на першому місці - фінансова тема. Не обтяжуйте себе чужими проблемами. Зверніть увагу на стосунки з коханою людиною.

Стрілець

У вас вистачить сил і досвіду на все, що задумали зробити в професійній сфері. Ось тільки впевненості в особистих справах чомусь не вистачає.

Козеріг

Сьогодні у ваше життя будуть втручатися всі підряд. Доведеться також займатися дрібними питаннями, що стосуються фінансів та побуту.

Водолій

Уважно поставтеся до близького кола людей. Якщо комусь не довіряєте, то не базікайте зайвого. Чекайте несподіваного подарунка від коханої людини.

Риби

Вам не вдасться змінити ситуацію в сімейному житті, навіть якщо ви сто разів прораховували її подумки. Обставини складуться інакше, доведеться піти у них на повідку.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також