Астрологічний прогноз на 6 липня

321 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 6 липня

Овен

Більше, ніж зазвичай, ви сьогодні приділятимете часу вирішенню домашніх питань. Уникайте надмірних витрат. Можливі несподівані гості.

Телець

Активний день. Комусь захочеться показати себе з найкращого боку, продемонструвати свої таланти. Інші просто отримуватимуть задоволення від життя.

Близнюки

Найбільше вас турбуватимуть фінансові справи. Особливо сильним буде бажання придбати щось велике і дороге. Настав час звернути на себе увагу.

Рак

Вдалий день для покупок і виїзду на природу. Подумайте над тим, що б ви хотіли змінити в житті, що привнести в нього нового для гарного настрою.

Лев

Гарний день для душевних бесід, зустрічей із друзями, побачень. Це також сприятливий день для творчої діяльності, занять йогою, плаванням, малюванням.

Діва

Вдалий день, щоб провести його не вдома. Вдалими будуть відвідування громадських заходів. У декого здійсняться давні бажання, плани.

Терези

У вас сьогодні достатньо енергії, щоб зайнятися домашніми справами. Особливу увагу варто цього дня приділити старшим родичам.

Скорпіон

Енергійний день, тільки не проводьте його на самоті. Виїзд на природу – саме те, що треба. Ще день підходить для побачень і влаштування романтичного вечора.

Стрілець

Вам нестерпно захочеться щось змінити. Насамперед це може стосуватися дому, стосунків із ріднею, звичного способу життя. Плідною буде робота на дачі.

Козеріг

Не варто  сьогодні займатися рутинними справами, присвятіть час коханій людині, проведіть день активно. У вільних людей буде шанс цікавого знайомства.

Водолій

Продуктивний день на вирішення господарських питань. Роботи може бути багато. Але треба давати собі відпочинок, бо самопочуття теж у пріоритеті цього дня.

Риби

День романтики та творчого самовираження. Але при цьому не забувайте і про все на світі й наведіть порядок вдома та в особистих справах.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також