Астрологічний прогноз на 6 серпня

532 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 6 серпня

Овен

Зірки радять розраховувати лише на свої сили: поради чи допомога навколишніх будуть не дуже корисними. Звертайте увагу на самопочуття.

Телець

Виявляйте ввічливість і терплячість у спілкуванні, не починайте сварок. Хороший день, щоб добре відпочити і зарядитися позитивом.

Близнюки

День підходить для активного відпочинку та розваг. Заняття спортом або робота в саду чи на городі допоможуть позбутися напруги.

 Рак

Вдалий день, щоб зробити генеральне прибирання вдома і в голові. Зірки радять не жити ілюзіями і дивитися на речі об'єктивно.

Лев

Корисно зробити якусь підготовчу роботу до наступного тижня, намітити першочергові справи. Фінансові витрати потребують особливої уваги.

Діва

Намагайтеся сьогодні не витрачати час на балаканину та лежання на дивані, інакше заплановані справи залишаться лише в планах.

Терези

Якщо ваші бажання та можливості збігаються, вам вдасться сьогодні завершити дуже важливу та потрібну справу. Намагайтеся бути стриманішими.

Скорпіон

Ваші миротворчі здібності допоможуть залагоджувати сварки та конфлікти, причому не лише свої, а й чужі. Вечір проведіть в романтичній обстановці.

Стрілець

Приділіть час своїм близьким, проведіть день разом. Це допоможе зміцнити сімейні стосунки та отримати заряд бадьорості та гарного настрою.

Козеріг

Не варто відкладати вирішення неприємних питань на потім. В особистих стосунках частіше йдіть на компроміси. Приділіть більше часу пасивному відпочинку.

Водолій

Щоб не зіпсувати настрій собі й навколишнім, намагайтеся реагувати на все спокійно та з гумором, простіше ставитись до неприємностей.

Риби

Краще провести цей день активно, погуляти у парку, зайнятися спортом на повітрі. У стосунках з коханою людиною уникайте сварок.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також