Астрологічний прогноз на 6 вересня

1130 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 6 вересня

 

Овен
Цей день буде повністю залежати від вашого терпіння і стриманості. Навіть якщо навколо будуть всі скандалити або бити тарілки, тримайте себе в руках. Легко і з посмішкою крокуйте по життю, щоб ніхто не зіпсував вам настрій.

Телець
Сьогодні ви повинні впевнено йти до своєї мети. Цунамі й ураган - все одно домагайтеся бажаного. Несподіваним чином вирішиться побутове питання. Творчі задуми негайно впроваджуйте в життя.

Близнята
Не варто робити вигляд, що інші люди, як і їхні проблеми, вас не хвилюють. Навпаки, будьте максимально щирими серцем і уважними, це воздасться пізніше. Не з’ясовуйте стосунків з коханою людиною – нічого доброго з цього не вийде.

Рак
Господарські та побутові питання вийдуть на перший план. Хоч і неділя, але доведеться їх вирішувати. Намагайтеся не виходити за рамки визначеного бюджету. Прибуток очікується нескоро, тому економія не зашкодить.

 Лев
Сьогодні ви нікого не обійдете увагою і навіть будете роздавати поради направо і наліво. Меркантильність прокинеться несподівано, коли у вас попросять у борг. Поїздка за місто буде вражаючою.

Діва
Домашні проблеми і спільне  їхнє вирішення буде вам навіть у радість, адже можна відпочити в колі близьких людей. Не рубайте з плеча, якщо питання торкнеться грошей, і не нагнітайте обстановку через дрібниці.

Терези

Якщо хочете зберегти добрі стосунки з друзями, потрібно виключити грубість, різкий тон і вимогливість. Хороший день для відпочинку і колі сімї. Обов'язково пройдіться пішки, рухайтеся і займайтеся спортом. Пасивність згубна.

Скорпіон
Гарний день, щоб зайнятися собою і своїм зовнішнім виглядом. Потрібно постійно вдосконалюватися, щоб іти в ногу з часом. Якщо надійде пропозиція додаткової роботи, не відмовляйтеся – гроші завжди знадобляться.

Стрілець
Вас чекає цікавий день, якщо виберетеся з дому. Зустрічі із знайомими, кава в затишній місцині й купа вражень. Не бажано харчуватися на бігу. Варто пройтись не тільки по магазинах, а й зазирнути в аптеку.

Козеріг
Старі проблеми нагадають про себе в найнесподіваніший момент. І все тому, що вирішувати їх потрібно вчасно. На листи і дзвінки відповідайте відразу, можливі вигідні пропозиції.

Водолій
Зірки рекомендують поводитися обдумано і поступливо. Нервування сьогодні буде більш ніж достатньо, тримайте емоції під замком. Зате у фінансовій сфері й любовних відносинах все складеться вдало.

Риби
Ви заслуговуєте більшого, ніж отримуєте. Ця думка буде крутитися в голові постійно, що завадить реалізації планів. Можна досягти не тільки матеріальних успіхів, але й здобути авторитет, що важливіше.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також