Астрологічний прогноз на 6 жовтня

811 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 6 жовтня

 

Овен
Не варто поринати в роботу з головою. Навряд чи це виправдається фінансово, побережіть сили. Гра в одні ворота - це можна сказати про ваші стосунки з коханою людиною. Прогуляйтеся перед сном.

Телець
Зірки радять надавати допомогу всім, кого зустрінете на шляху. Адже люди не випадково звертаються саме до вас, відчувають душею і серцем - не відмовите. Не бажано вирушати у далеку дорогу.

Близнята
Сьогодні перевтілюватися доведеться часто і швидко. Реакція на слова близьких родичів повинна бути спокійною. Не доводьте ситуацію до скандалу, тримайте емоції під контролем. Вечір виявиться напрочуд спокійним.

 Рак
Доведеться носитися по справах весь день. Але зате встигнете дуже багато. Обов'язково зверніться до лікаря, якщо відчуєте нездужання. Домашні обов’язки вимагають багато зусиль і часу.

Лев
Очікується напружений день. Те, що ви задумали напередодні, має обов'язково втілитися в життя. Корисно зайнятися садово-городніми роботами, відпочити на природі і подихати свіжим повітрям.

Діва
Вдалий день для тих, хто вирішив навести порядок вдома. Від комфорту навколо буде залежати загальний настрій. Можна організувати сімейне свято, поспілкуватися з друзями і родичами.

 Терези
Навалиться купа роботи. Але енергії та завзяття вам не позичати, все встигнете. Заздалегідь нічого не плануйте, якщо питання торкнеться поїздки. Корисно погуляти ввечері й раніше лягти спати.

Скорпіон
Зірки пророкують психологічно складний день. невизначена ситуація з грошима не виб'є з колії. Ви ще раз зрозумієте, що без додаткового доходу не прожити. Але якщо все розкласти по поличках, то ситуація не здасться такою важкою.

Стрілець
Сьогодні відмовтеся від фізичних навантажень, жирної їжі та активних ігор. Навпаки, вам потрібно вести розмірений спосіб життя, щоб зберегти здоров'я. Не виключені тимчасові проблеми з фінансами.

Козеріг

Сьогодні ви будете надто ввічливими і поступливими. І це не вдавання, а стан душі. Тільки не переборщіть, деякі особи такої культурної поведінки явно не заслуговують. Чекайте приємних новин.

Водолій
Ви усвідомите, що надворі вже середина осені, а ви так нормально і не відпочили. Якщо можливо, візьміть кілька днів відпустки.  Туман у стосунках з коханою людиною нарешті розвіється.

 Риби
Ви будете легко вирішувати найскладніші проблеми. Чіткий розподіл обов'язків на роботі, безперечно, приведе до успіху. Вдома, як завжди, все в порядку. Романтичний вечір підніме настрій.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також