Астрологічний прогноз на 7 березня

557 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 7 березня

Овен

Вдалий день, навіть якщо ви ухвалюватимете важливі рішення спонтанно, без роздумів. Однак варто бути обережнішими при фізичній роботі.

Телець

Спокійний день, коли можна завершити те, що постійно відволікає від нагальних питань. Шукайте компромісні рішення, уникайте суперечок.

Близнюки

Намагайтеся не порушувати свого слова і виконати все те, що обіцяли раніше. Будьте терпимішими до коханих людей і не критикуйте навколишніх.

Рак

Все намічене на сьогодні вдасться виконати. Але допомога друзів і близьких все ж знадобиться. Утримайтеся від жартів чи критичних зауважень.

Лев

Проблеми, які ви намагалися вирішити довгий час, сьогодні легко долатимуться майже без вашої участі. Похід магазинами буде вдалим.

Діва

Чим би ви не займалися, все вдаватиметься, особливо в роботі по господарству. Приділіть увагу близьким. Імовірні зустрічі з людьми з минулого.

Терези

Якщо ви не переживатимете через кожну дрібницю і зосередитеся на справді важливих речах, ваш день пройде вдало.

Скорпіон

День добре підходить для навчання. Приймайте запрошення на побачення, романтичні зустрічі: приємні емоції вам забезпечені.

Стрілець

Очікується завантажений  і емоційно складний день. Будьте готові до критики, спокійно реагуйте на всі неприємні зауваження навколишніх.

Козеріг

Можливі деякі неприємні обставини. Зірки не радять сьогодні давати обіцянки чи брати на себе зобов'язання: їх буде складно виконати.

Водолій

Сьогодні можна отримати вигідні пропозиції щодо роботи. Можливі несподівані приємні подорожі, зустрічі з цікавими людьми.

Риби

День прекрасний у всіх аспектах. Навіть ваші недоброзичливці будуть сьогодні прихильними до вас. Вечір проведіть із близькими друзями.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також