Астрологічний прогноз на 6 липня

761 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 6 липня

Овен
Якщо ви з кимсь про щось домовилися, це не означає, що так воно й буде. Не варто надто розчинятися у своїх фантазіях. Ситуація може змінитися.
 

Телець
Поставтеся до своєї роботи відповідальніше. Простежте за своїм самопочуттям. Якщо давно щось турбує, зверніться до лікаря. Саме може не пройти.
 

Близнята
У роботі ви можете бути не задоволені колегами. Не варто з'ясовувати стосунків. В особистому житті кожен тягтиме ковдру на себе.
 

Рак
Робота забиратиме багато часу. Сьогодні доведеться зробити вибір між роботою та домом. Турботливість і ніжність згладять ситуацію.
 

Лев
На роботі тримайте себе в руках і не дозволяйте собі зайвого у розмові. Від далеких поїздок сьогодні краще відмовитись. Вечір – для відпочинку.
 

Діва
Вас буде хвилювати питання грошей, яких чомусь ні на що не вистачає. Відмовтеся від ризикованих справ. Сім’я потребуватиме уваги.
 

Терези
Сьогодні день мине за принципом «я і всі інші». Захочеться на перше місце поставити свої інтереси. У будь-якому разі потрібно буде обирати, у чиїх інтересах діяти.
 

Скорпіон
Сьогодні вам захочеться спокою та самоти, але великий обсяг роботи не дасть втілити це бажання. Зверніть увагу на здоров'я.
 

Стрілець
Менше критикуйте, а більше робіть. В особистому житті можливе нерозуміння з другою половинкою, у вас буде конфлікт інтересів.
 

Козеріг
Не беріть із собою на роботу свої домашні справи та турботи. Забудьте про них на деякий час і все владнається саме собою. У коханні не витайте в хмарах.
 

Водолій
Сьогодні остаточно краще ні про що не домовлятися. Відкладіть рішення на більш сприятливий час. Особливо не вірте людям здалеку.
 

Риби
Хотітиметься витрачати гроші, але доведеться тільки мріяти про це. Настав час шукати підробіток. Вечір присвятіть відпочинку в колі друзів.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також