Астрологічний прогноз на 7 лютого

693 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 7 лютого

 

Овен

Сьогодні ви будете несподівано красномовними і творчими. Нові знайомства подарують перспективи, не втрачайте їх з поля зору. Сімейним людям доведеться активно розбиратися з побутовими проблемами. 

Телець

Не дуже райдужний день, навіть якщо він і вихідний. Плани на відпочинок підуть у небуття, вас будуть постійно відволікати і на щось вмовляти. Фінансова ситуація склалася критична, настав час щось змінювати.

Близнята

Нічого небезпечного і неприємного вас не очікує, але настрій все одно не дуже добрий. Постарайтеся частіше бувати на свіжому повітрі, не сидіть у задушливому приміщенні. Головне - не переохолоджуватися.

 Рак

Сьогодні до вас багато будуть звертатися з незвичайними проханнями. Ви навіть подумаєте, чи не змінити професію  і стати психологом. Але протягом дня ситуація може змінитися. Навпаки, допомога буде потрібна вам.

Лев

Зірки рекомендують бути міцними морально і мудрими. День досить складний і виснажливий. Доведеться вирішувати купу проблем. Не виключені проблеми зі здоров’ям.

Діва

Катастрофічно не вистачатиме часу на все, що запланували. День пролетить як комета над землею. Поставтеся до другої половинки з особливим теплом і ніжністю, організуйте відпочинок.

Терези

Безпечний у всіх сенсах день. Ви усміхаєтеся - отримуєте у відповідь усмішку. З домашніми справами вдасться впоратися за дві секунди. Ні від чого не відмовляйтесь, прислухайтеся до пропозицій і критики.

Скорпіон

Сьогодні ви перебуватимете у веселому настрої. Вам навіть не доведеться самим налаштовувати себе на позитив. Навколишні додадуть бадьорості та оптимізму. Нехай і вихідний, зате ви зможете переробити купу справ.

Стрілець

Подяки і цікаві пропозиції не обійдуть стороною. Єдине, що може поставити в глухий кут, - розмова з близькою людиною. Пожалійте свої нервові клітини, не переживайте через дрібниці.

 Козеріг

Ви не дуже любите, коли хтось порушує ваш звичний ритм життя. Але сьогодні саме це і станеться, доведеться конкретно змінювати плани. Після своєрідних випробувань ви станете ще сильнішими і мудрішими.

 Водолій

 Зірки обіцяють вам перемоги на тому терені, де ви часто виявлялися в ролі переможеного. Розгляньте під мікроскопом свої якості, знадобиться трансформація. Не виключений фінансовий прибуток.

Риби

Перед вами сьогодні постануть найнеймовірніші завдання. Багато вчинків відносно коханої людини можна впевнено прирівняти до подвигу. Ініціатива в особистому житті не буде покарана.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також