Астрологічний прогноз на 7 серпня

821 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 7 серпня

 

Овен
Якщо будете вважати себе чарівником з магічною паличкою в руках, то накоїте купу помилок. Сьогодні потрібно бути справжнім реалістом, щоб врятувати становище, що склалося. Допоможуть, як завжди, рідні.


Телець
Доведеться займатися нудними і безглуздими справами. Намагайтеся відволіктися на щось приємне, послухати музику і поговорити з приємними людьми. Настрій поліпшиться. А під вечір можна виїхати на лоно природи з друзями.


Близнята

Зірки обіцяють неймовірно сонячний день, але погода тут ні до чого. Ви самі станете справжнім сонечком для тих, з ким спілкуєтеся. Очікується незапланована вечірка з друзями. Стежте за станом здоров'я, можливе незначне нездужання.


Рак
Приваблива пропозиція чекає тих, хто працює в невеликому колективі. Завдяки підтримці давнього друга вирішиться давнє питання. З подорожжю почекайте, відкладіть її на осінь, зараз непевний час.

Лев
Планів багато, ще б хто допоміг їх здійснити. У робочих питаннях аврал, розгрібати доведеться колективно. На великий прибуток можуть розраховувати сімейні люди. Ті, хто ще в пошуку, проведуть гарний вечір.

Діва
Краще налаштуватися на позитивну хвилю, щоб не накликати в життя неприємності. Від авантюр, ризику та азартних ігор відмовтеся, це збиткові заходи. Головне, нічого і ні від кого не чекайте, самі будьте ініціативнішими.

Терези

Ви ще раз переконаєтеся в тому, що працюючи в дружній команді, можна багато досягти і переробити купу важливих завдань. Стабільне особисте життя додасть впевненості й романтичності.


Скорпіон
Безцеремонно втрутяться у ваше приватне життя далекі родичі. Твердо дотримуйтеся своїх життєвих принципів. Вечір порадує сімейним затишком і любов’ю.

 
Стрілець
Зірки обіцяють нові дороги в професійній сфері. Будьте пильними, якщо ситуація торкнеться грошей. У багатьох можуть відкритися творчі здібності. Ви й не очікували від себе таких талантів.

 Козеріг
Те, що колись здавалося неможливим, сьогодні швидко і легко реалізується. Ви будете в захваті від себе і своєї цілеспрямованості. Сімейним людям потрібна сувора економія, обмежте свої  апетити.


Водолій

Робота є, гроші теж, кохана людина поряд – розслабтеся. Відпочиньте на природі, поки погода дозволяє. Та й друзі не проти з вами побачитися. Але не зловживайте шкідливою їжею та алкоголем


Риби

Сьогодні день неймовірних збігів. Ні, це не містика і не підступи недоброзичливців. Обставини склалися так, що вам доведеться різко міняти курс і на роботі, і в особистому житті. Від грошових позик слід відмовитися.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також