Астрологічний прогноз на 7 серпня

627 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 7 серпня

 

Овен

Досить активний день, але сьогодні ви можете посваритися зі своїми друзями, з людьми, з якими у вас є спільні інтереси. Тому не варто свою енергію витрачати на конфлікти.

Телець

Цей день призначений для вирішення домашніх справ. Повчання старших родичів можуть ввести вас в депресію. Про наслідки суперечок можете потім пошкодувати.

Близнята

Родичі або сусіди можуть втягнути вас в конфлікт. Якщо не хочете зіпсувати собі настрій, гідно з нього вийдіть. День вдалий для поїздок, але можливі деякі обмеження.

Рак

Як не намагайся, а прожити цей день спокійно не вийде. І всьому виною буде нестача грошей для поточних потреб. Невелика депресія вам забезпечена.

Лев

Прекрасний день, щоб виділитися з натовпу і піти завойовувати світ. Хочеться веселитися і радіти життю. Але побутові проблеми нагадають про себе.

Діва

Начебто все добре, але все одно щось не те. Не варто йти на поводу у своєї уяви. Женіть малоприємні думки геть. Допоможуть у цьому друзі.

Терези

Очікується неабиякий приплив енергії у творчих людей і бізнесменів. Несподівано знайдуться неординарні шляхи вирішення давніх проблем.

Скорпіон

Так чи інакше сьогоднішній день буде присвячений домашнім справам. Можливі непорозуміння з приводу грошей у стосунках з близькими.

Стрілець

Сприятливий день, якщо ви не будете брати близько до серця чужі проблеми. Краще поїхати куди-небудь, де ви зможете отримати нові враження і поліпшити настрій.

Козеріг

Зірки пророкують, що найбільше сьогодні ви будете переживати через гроші, точніше  їхню відсутність. Сімейні стосунки аж надто романтичні.

Водолій

Тримайте себе в руках і не вихлюпуйте на кохану людину весь негатив, який накопичився у вас за робочий тиждень. Краще відправитися разом погуляти.

Риби

Приділіть увагу собі й своєму здоров'ю. Вдалий день для домашньої активності, прибирання та ін. Це допоможе перезавантажитися, відпочити психологічно від людей.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також