Астрологічний прогноз на 7 січня

729 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 7 січня

 

Овен

Якщо хочете прожити цей день спокійно, стримуйте себе. Хоча це буде складно зробити. Агресія і роздратування будуть вашими супутниками весь день. Складно впоратися з емоціями.

Телець

Зірки пророкують, що сьогодні ви будете відчувати тиск з усіх сторін. Якщо кудись збиралися поїхати, то навряд чи поїздка відбудеться. Краще залишитися вдома і розслабитися.

Близнята

Весела компанія або будь-яка взаємодія з навколишніми сьогодні - це не те, що вам потрібно. Будь-які пересування, особливо далекі, не принесуть задоволення, скоріше навпаки. Проведіть день удвох з коханою людиною.

Рак

Можливий незначний конфлікт з родичами. Постарайтеся стримувати емоції та йти на поступки. Присвятіть день дітям і сімї або запросіть до себе гостей. День сприятливий для душевного спілкування.

Лев

Гучні святкування у великій компанії навряд чи принесуть сьогодні задоволення. Спільне проведення часу з сім’єю заспокоїть і подарує умиротворення та радість. Не забудьте провідати родичів.

Діва

Всі розмови будуть сьогодні про свято, зустрічі, гостину. Підніме настрій запрошення друзів прогулятися до ялинки. Попереду багато вихідних, тож варто спланувати розваги і гостювання.

Терези

Сьогодні у вас нестабільний настрій. Багато вихідних – це теж проблема. Проявіть м'якість і ніжність у розмові з другою половинкою. Це допоможе вийти у спілкуванні на більш миролюбний рівень.

Скорпіон

Ви відчуватимете емоційну напругу і неврівноваженість. Обстановка вдома зовсім не святкова, все вас дратує. Захочеться піти куди-небудь, розслабитися. Погуляйте на свіжому повітрі, це відволіче і порадує.

Стрілець

Хороший день, щоб побути на самоті. Тому що спілкування і поїздки сьогодні не додадуть настрою. Забороніть собі думати про роботу і майбутнє. Будьте присутніми тільки в тому, що робите зараз.

Козеріг

Найменше вам хотітиметься, щоб прийшли гості. У планах ліниво-розслабляючий день. Найкраще, що ви можете сьогодні зробити, це почитати книгу або подивитися фільм з коханою людиною.

Водолій

Розмова з родичами змусить вас сьогодні понервувати. Будь-яке спілкування і поїздки сьогодні не бажані. Зателефонуйте друзям або сходіть на який-небудь культурний захід. Це порадує і розслабить.

Риби

Непорозуміння з навколишніми, внутрішня емоційна пригніченість - ось що буде супроводжувати вас протягом дня. Постарайтеся залишитися вдома, розслабитися і знайти свою зону комфорту.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також