Астрологічний прогноз на 7 травня

698 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 7 травня

 

Овен

Сьогодні краще всі справи робити тихцем, а розказувати про результати вже по факту. День сприятливий для дружнього спілкування і відпочинку на природі.

Телець

Робочий тиждень завершиться фінансовою винагородою. Для тих, хто не складає планів заздалегідь, хороший день для спонтанної зустрічі з близькими по духу людьми.

Близнята

Сьогодні через ваші руки можуть пройти великі гроші. Але не витрачайте їх зопалу. Будьте зібрані й не витайте в хмарах. Вечірня прогулянка підніме настрій.

Рак

Хороший день для романтичного побачення. А також для отримання нової інформації та знань. Фізичні навантаження додадуть бадьорості та настрою.

Лев

Сьогодні ви з великим завзяттям будете вирішувати повсякденні питання на роботі і вдома. Але не перетрудіться, краще залишити щось і на суботу.

Діва

Енергії сьогодні стільки, що ви зможете виконати великий обсяг роботи. До вирішення деяких завдань варто підійти креативно. Вдома пануватиме гармонійна атмосфера.

Терези

На роботі всі питання вирішуватимуться ніби самі собою. Не виключено, що нагрянуть несподівані гості. Вечір видасться на славу.

Скорпіон

День наповнений атмосферою творчості і передчуттям свята. Навіть дрібні непорозуміння з рідними та побутові проблеми не зіпсують гарного настрою.

Стрілець

Сьогодні ви будете зайняті більше домашніми справами, від яких може відволікти тільки аврал на роботі. Хороший день, щоб провести його активно, наприклад, на природі.

Козеріг

Краще сьогодні свою непомірну енергію спрямувати на фізичну працю. Замість того, щоб їхати на транспорт на роботу, пройдіться пішки і подумайте «про життя».

Водолій

У цей день чиясь інформація або дії можуть змусити вас переглянути свою думку про щось або про когось, може бути кардинальна зміна пріоритетів.

 Риби

Будь-які поїздки та спілкування принесуть тільки позитивні емоції. Тому відкиньте всі переживання і примхливість. І проведіть день або вечір в приємній компанії.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також