Астрологічний прогноз на 7 жовтня

735 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 7 жовтня

Овен
Якщо ви будете сьогодні неуважні, то можна поставити крапку на всіх справах. У пріоритеті - зібраність думок і планів. Бадьорим виявиться вечір, коли друзі запросять розважитися. Але спиртними напоями не захоплюйтеся.

Телець
Виявляється, можна насолоджуватися дрібними радощами і приємними зустрічами. Навіщо складати глобальні плани, половині яких все одно не судилося реалізуватися? Можливе запрошення на  зустріч з друзями.

Близнята
Зірки обіцяють просте та оперативне вирішення фінансових проблем. Приємні сюрпризи на цьому не закінчаться. Не виключений додатковий підробіток і гарна новина на роботі.  Погода не завадить вечірній прогулянці з коханою людиною.

Рак
Погода може жахливо позначитися на настрої, але це ж не катастрофа. Особливо, якщо у вас купа планів і багато друзів. Корисно «посидіти» на кашках і овочах/фруктах, щоб трохи розвантажити шлунок.

Лев
На роботі можливі додаткові завдання, які потребуватимуть багато сил і часу, але винагорода буде достойною. Мрії в сімейному житті залишаться лише мріями. Для того, щоб знайти відгук у серці коханої людини, потрібно діяти.

Діва
Сьогодні ви можете заплутатися в елементарних речах. Нічого страшного, всі помиляються. Доведеться все переробляти, зате підвищите кваліфікацію. Не їжте все підряд, необхідно взяти курс на очищення організму.

Терези
Не накручуйте себе щодо колег, вони добрі й співчутливі люди. Щоправда, іноді можуть боляче вкусити. Доведеться скинути із себе маску байдужості, якщо хочете отримати довіру коханої людини.

Скорпіон
Додаткова робота стукає у всі двері. Але всіх грошей не заробиш, а здоров’я дорожче. Вчасно зупиніться і перепочиньте, тим більше сім’я за вами скучила. Друзі запропонують зустрітися ввечері, не відмовляйте.

Стрілець
У метушні й біганині мине робочий день. А постійні зауваження другої половинки  зіпсують настрій ввечері. Побутові проблеми вирішаться дуже просто. Якщо родичі пропонують допомогу, то приймайте.

Козеріг
Ви перетворитеся на безстрашного альпініста, щоб піднятися на кар'єрний олімп. Тільки не оступіться, падати завжди боляче. Очікуються різкі зміни у фінансовій сфері, будьте уважнішими й економнішими.

Водолій
Якщо проведете цей день в оточенні найближчих людей, то заряду позитиву вистачить на місяць. Стільки емоцій, позитивних новин і приємних слів, що голова піде обертом від щастя. Щоб не кашляти і чхати, вживіть профілактичних заходів.

Риби
Зірки обіцяють чудовий і легкий день. Незважаючи на те, що погода похмура і безрадісна, плани у вас чіткі й конкретні. І не тільки на роботу, але й на особисте життя. Можливі незначні побутові проблеми.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також