Астрологічний прогноз на 7 жовтня

520 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 7 жовтня

Овен

Характерна напруга у відносинах як на роботі, так і вдома. Намагайтеся не критикувати колег чи домочадців, уникайте сварок та з'ясування стосунків.

Телець

День може стати конфліктним, якщо будете надто прямолінійними. Шукайте компроміси в будь-якій ситуації, будьте більш гнучкими.

Близнята

Сьогодні ваша ініціатива буде оцінена начальством і ви можете отримати підвищення. Не критикуйте навколишніх за їхні помилки. Не піддавайтеся спокусам.

Рак

Намагайтеся зберігати спокійний та збалансований стан протягом усього дня. Емоційне тло сьогодні дещо підвищене, тому слід уникати різких висловлювань.

Лев

Можуть траплятися дрібні неприємності та розчарування. Не варто переживати, проявіть свої дипломатичні якості та ситуація повернеться на вашу користь.

Діва

Позбавтеся поганого настрою та постійного невдоволення навколишніми. Якщо думатиме позитивно, світ заграє новими барвами.

Терези

Сьогодні вам доведеться сподіватися тільки на себе. Не слухайте порад навколишніх, це може збити вас з правильного шляху.

Скорпіон

Можуть виникати нерозуміння та напруженість на роботі. Приділіть час сім'ї, зменшіть інтенсивність роботи. Також можливі фінансові втрати.

Стрілець

Несподіванки чатують на вас сьогодні. Будьте готові до різних сюрпризів і приготуйтеся імпровізувати в ситуації, що склалася. Не довіряйте малознайомим людям.

Козеріг

Сьогодні рекомендується бути стриманими і терпимими до навколишніх. Контролюйте свою запальність і дратівливість, навіть якщо ваші опоненти помиляються.

Водолій

Будьте уважними у роботі, уникайте травмонебезпечних ситуацій. Не вступайте в суперечки чи з'ясовування стосунків, виявіть стриманість.

Риби

Ваші пропозиції та прохання цього дня будуть почуті, і ви отримаєте всебічну підтримку. Хороший день для відвідування друзів.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також