Астрологічний прогноз на 7 жовтня

6 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 7 жовтня

Овен

Сьогодні важливо контролювати свої слова та дії, не допускати помилок. Краще менше говорити та більше слухати – як на роботі, так і вдома.

Телець

Дрібні неприємності можуть зіпсувати вам настрій, підвищити емоційну напругу. Намагайтеся контролювати свої дії, будьте уважні, чим би ви не займалися.

Близнюки

Не дуже сприятливий день. Можлива втома зранку. Але до вечора ви відчуєте приплив енергії й зможете нарешті спокійно  видихнути.

Рак

Ваші починання можуть мати проблеми із самого початку. Але не опускайте рук, і все вийде. Намагайтеся не вихлюпувати своє роздратування на навколишніх.

Лев

Сумні спогади чи думки про минуле можуть завадити в роботі. Не починайте нічого нового сьогодні – ви не в найкращій формі. Зверніть увагу на здоров’я.

Діва

Перша половина дня буде напруженою та емоційно складною. Можливі сварки з рідними, незначні проблеми на роботі й несподіваний дохід.

Терези

Сьогодні не варто ділитися проблемами з навколишніми. У скрутних ситуаціях звертайтеся за допомогою до близьких, вони вам не відмовлять. Контролюйте витрати.

Скорпіон

Ви відчуватимете втому, що позначиться на працездатності та настрої. Зарядитися бадьорістю та енергією допоможе вечір у компанії приємних вам людей.

Стрілець

День випробувань і несподіванок. Потрібно уникати спілкування з незнайомцями – можливий обман. Ситуація з грошима неоднозначна.

Козеріг

День підвищеної емоційності, тому важливо контролювати свої слова та вчинки. Намагайтеся оптимістично дивитися на те, що відбувається.

Водолій

Ваш настрій сьогодні швидко змінюватиметься. У складних моментах дослухайтеся до своєї інтуїції. Від негативно налаштованих людей краще триматися подалі.

Риби

Хороший день, щоб залагодити давні справи і більше до них не повертатися. Особисте життя нагадає про себе феєрверком подій та емоцій.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також