Астрологічний прогноз на 8 березня

660 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 8 березня

 

Овен

У вас сьогодні хороший душевний настрій. Якщо хочете когось, привітати, то краще зробити це на початку дня. І саме в першій половині дня ви можете натомість отримати щось незвичайне і приємне.

 Телець

День сприяє спілкуванню з друзями, хорошою ідеєю буде організувати свято і запросити гостей. А краще вирушити разом кудись за місто або взагалі в подорож. Несподіваними будуть привітання здалеку.

Близнята

Жінки сьогодні будуть оточені непомірною увагою і турботою. Можливо, кохана людина влаштує свято для вас. День вдалий для вітань, поздоровлень і прийому гостей. Всі інші справи відкладіть.

Рак

Сьогодні жінка-Рак найбільше уваги отримає від коханої людини. Якщо він не з тих людей, що можуть влаштувати романтичний вечір, то допоможіть йому в цьому. Добре б провести час поза домом.

Лев

Цього святкового дня  ви поглинені повсякденними справами. Чоловік допоможе і словом і ділом, а також грошима. І порадуйте себе побаченням удвох – з ніжністю, чуттєвістю, турботою, увагою.

Діва

День свята, веселощів, гарного настрою. Хороший привід, щоб провести час з коханою людиною. Діти привнесуть позитив і енергію у святкування. Для одиноких прекрасна можливість познайомитися, тому не сидіть вдома.

Терези

Зірки пророкують, що цей день ви проведете з близькими, і скоріше за все, прийматимете родичів і друзів вдома. Намагайтеся обмежити себе в алкоголі. Краще налягайте на млинці, адже розпочалася Масляна.

Скорпіон

Навряд чи жінка-Скорпіон захоче сьогодні стояти біля плити і накривати на стіл. Свята хочеться, але не вдома. Краще вирушайте в кафе або інше розважальне місце. Для самотніх хороший день, щоб з кимсь познайомитися.

Стрілець

Цей день можна присвятити покупкам для дому. А ввечері покликати гостей, щоб і покупки обмити, і свято відзначити. На стіл готуйте те, що сподобається не тільки вам, а й гостям.

Козеріг

Жінки-Козероги будуть сьогодні несподівано сентиментальні та ідеалістичні. Тому радітимуть квітам, гарним дрібничкам та іншим романтичним подарункам. І чим більше різних презентів і сюрпризів, тим краще.

Водолій

Як не дивно, але саме сьогодні найкраща компанія для вас - це телевізор. І найголовніше, вам в цій компанії буде добре. Спокійний день, без зайвих емоцій і конфліктів. Побалуйте себе смачною їжею.

Риби

Хороший день для спілкування з друзями. Сходіть куди-небудь разом, а головне – не піддавайтеся негативним думкам і нестабільному настрою. Більше зосереджуйтесь на людях поруч, проявіть до них інтерес і увагу.

 

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також