Астрологічний прогноз на 8 березня

443 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 8 березня

Овен

Позитивний радісний настрій допоможе позбутися похмурих думок. Однак зірки рекомендують бути обережними з фінансами. Шопінг буде невдалим.

Телець

Знайдіть якесь творче заняття. Нові знайомства цього дня будуть приємними. Самотні можуть зустріти когось особливого та змінити своє життя.

Близнюки

Не робіть поспішних висновків, не давайте відповіді не подумавши. Сьогодні велика ймовірність помилитись, неправильно оцінити ситуацію.

Рак

Не відмовляйтеся від допомоги, якщо хтось вам її запропонує. Подивіться на події цього дня або людей під іншим кутом.

Лев

Настрій помітно покращає, якщо ви не сидітимете у чотирьох стінах. Намагайтеся убезпечити себе від потоку новин: деякі можуть засмутити.

Діва

Перша половина дня буде складною в емоційному плані. Згладжуйте гострі кути в розмовах з рідними. Намагайтеся зберігати дружелюбність.

Терези

Зірки радять провести активний день, зустрічатися з друзями, погоджуватися на всі запрошення. Якщо ви самотні, сьогодні можете зустріти свою половинку.

Скорпіон

Вранці доведеться займатися рутинними справами, які не можуть більше чекати. Вечір проведіть із коханими, зробіть їм романтичний сюрприз.

Стрілець

День ніби створений для відпочинку в колі родини або друзів. По можливості перенесіть всі господарсько-побутові справи на інший день.

Козеріг

Не форсуйте подій і не розповідайте про свої плани навколишнім. Це убезпечить вас від розчарувань і неприємностией.

Водолій

Намагайтеся не слухати новин, деякі можуть зірвати ваші плани. Є ризик зробити якийсь необачний вчинок під впливом імпульсу.

Риби

Емоційно нестабільний день. Можливі с варки, непорозуміння. День підходить для відвертої розмови з родичами, якщо ви перебуваєте у сварці.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також