Астрологічний прогноз на 8 серпня

661 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 8 серпня

 

Овен
Окрилені мрією - так ви сьогодні виглядатимете. Але цього замало, щоб все бажане здійснилося. Потрібно працювати над собою, розробляти схему дій. Насамперед тікайте від комплексів - вони заважають реалізації.

Телець
Все буде так вдало складатися, що ви повірите в чудеса. Будьте реалістичнішими, адже ви добре попрацювали за цей тиждень. Винагорода - наступного тижня. Бажано провести вечір в колі родини.

Близнята
Зірки рекомендують плавно і комфортно провести цей день. Відмовтеся від будь-яких навантажень, вони підірвуть здоров'я. Сприятливий день для відпочинку на дачі, шопінгу і коротких поїздок.

 Рак
Якщо ви сьогодні спробуєте всидіти на двох стільцях, то це прекрасно. Тільки дійте так не в стосунках з близькими людьми. Перед тим, як щось сказати, сто разів подумайте. В особистому житті повний штиль.

Лев
Вашими талантами будуть захоплюватися всі, з ким зіштовхне доля. І не випадково, адже ваші здібності справді унікальні. Можлива в сімї сварка на порожньому місці, яка спричинить тривалі непорозуміння.

Діва
Сьогодні ви переконаєтеся, що зайва скромність прикрашає. З фінансами все добре, тому від покупок не відмовляйтеся. Значну суму потратьте на речі для дому. За шопінгом не забудьте, що сьогодні день відпочинку.

Терези
Очікується зранку сумний і плаксивий настрій. Але все у ваших руках, відрегулюйте стан до позитивної позначки. Корисними виявляться водні процедури і сонячні ванни. Вечір пройде в затишній атмосфері.

Скорпіон
Необхідно нарешті зайнятися своїми справами, а не вирішувати чужі. Так ви розгубите всю енергію й час. Легковажне ставлення до грошей дає результат - ви майже на мілині. Вдома – тиша й благодать.

 Стрілець
Зірки пророкують день відпочинку і веселощів. Але все це відбудеться не без причини - є привід. Стосунки з друзями вийшли на новий рівень. Вирішувати фінансові проблеми не час, у вас недостатньо сил і можливостей.

Козеріг
Особисті зв'язки допоможуть вирішити накопичені проблеми. Усмішка коханої людини підніме настрій. Підтримка на сьогодні для вас найголовніше. Порадують фінансові надходження.

Водолій
Не здумайте влаштовувати розборки вдома. Краще зайнятися господарськими справами, які давно закинули. Чудовий день для спілкування з родичами, вилазки на природу. Фантастичним чином покращиться фінансове становище.

 Риби
Сьогодні основними будуть особисті інтереси. Ви навіть на деякий час ввійдете в стан невагомості, щоб провести мозковий штурм. Рішення прийде з несподіваної сторони. Як завжди підтримає родина.

 

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також