Астрологічний прогноз на 8 жовтня

587 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 8 жовтня

Овен
Зірки не радять висловлювати претензії на людях. Публіка може бути така різношерста, що вас просто не зрозуміють. Чудово складуться справи у тих, хто зайнятий торгівлею, рекламою або будівництвом.
 

Телець
Ні на кого і ні на що не скаржитися – потрібно взяти це правило на замітку. Стисніть волю в кулак і просто працюйте. А винагорода – матеріальна і моральна – не забариться. Уваги потребує родина.
 

Близнята
Тривожний в плані новин і роботи день. Але природна життєрадісність переможе будь-які перешкоди і неприємності. Головне, не забувати про тих, хто поруч, і сподівається на вашу підтримку.
 

Рак
Сьогодні побудьте зовсім іншою людиною, ніж зазвичай, щоб залучити в своє життя успіх і добробут. Вам необхідне перезавантаження, тому до змін поставтеся розумно. Не завадить звернути увагу на здоров’я.
 

Лев
Цікаві перспективи в кар'єрі очікують час сьогодні. Ви вже і не розраховували на фінансовий прибуток, а все це трапиться в один день. Удача чекає одиноких людей, які мріяли зустріти другу половинку.
 

Діва
Сьогодні вас очікують відверті розмови, пропозиції й заплутані ситуації. Якщо все це морально подолати, то вийде притягнути в життя удачу. Матеріальне становище терпиме, але й великі гроші до вас не прийдуть.
 

Терези
Зірки рекомендують провести цей день на адреналіні. Але тільки в міру, інакше захлесне хвиля незрозумілих бажань. Енергетичний запас величезний, можна виконати все задумане. Зустріч після роботи може змінити життя на краще.
 

Скорпіон
Для вас сьогодні головне - не потонути в тому болоті, в яке ви уже потрапили. Робота трохи вже набридла, хочеться моря, пальм і емоцій. В особистому житті вмикайте уяву і креатив.
 

Стрілець
Ви зранку націлитися на такі масштабні зміни, що збити вас зі шляху буде нереально. Та й не потрібно, пора вже щось змінювати. Інтуїція загострилася, можна звертатися до неї у важких ситуаціях.
 

Козеріг
Сьогодні на роботі ви зіштовхнетеся з тими ж проблемами, що і вдома. Критика з боку керівництва буде цілком обґрунтована. Вам доведеться обирати іншу і креативну тактику в роботі.
 

Водолій
Небезпечний день у плані будь-яких різких рухів і прийняття рішень. Обмежте споживання жирної їжі, алкоголю і кофеїну. Збавте оберти під час спілкування з родичами. Емоції взагалі вимкніть.
 

Риби
Доведеться трудитися з подвоєною силою, щоб збільшити дохід. З фінансами серйозні проблеми, тому намагайтеся не відволікатися на розмови. Сьогодні в пріоритеті кар'єра і те, що її може підштовхнути вгору. 
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також