Астрологічний прогноз на 9 грудня

725 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 9 грудня

 

Овен

Сьогодні доведеться взяти на себе обов'язки, до яких ви не готові. І станеться це зовсім випадково, життя поставить вас перед вибором. Партнер по шлюбу може пред’явити безпідставні претензії.

 Телець

Відчуття провини не покидатиме сьогодні весь день. І все через проблеми, що склалися на роботі. Відволіктися вдасться лише ввечері, в колі родини. Фінанси дозволяють подумати про святкові подарунки.

 Близнята

До роботи підійдіть творчо, проявіть максимум фантазії. Незабаром свята, тож саме час подумати про організацію вечірки для колег. Проведіть вечір у компанії друзів або сходіть куди-небудь.

 Рак

Хороший день для прибирання: якщо ви на роботі, наведіть порядок на робочому столі, в кабінеті. А якщо вдома, то настав час розібрати завали непотрібних речей. Можливо, увечері в гості прийдуть друзі.

 Лев

Якщо маєте сьогодні багато роботи, то намагайтеся влаштовувати собі перерви на каву, щоб хоч трохи розслабитися. Нервове перенапруження ні до чого доброго не приведе.

 Діва

Не пошкодуйте грошей не невеличку подорож і влаштуйте собі свято. Тому що зараз це саме те, що вам потрібно. Не довіряйте спілкуванню в Інтернеті, воно може приховувати неприємні моменти.

 Терези

Несподівані прохання колег очікують вас сьогодні. З іншого боку, ви попросите і щось для себе. Підготовка до свят вимагає деяких зусиль і фінансів. Тому саме час починати закуповувати подарунки.

 Скорпіон

Претензії навколишніх виб’ють вас із колії, що позначиться і на настрої, й на продуктивності на роботі. Непогано було б зайнятися йогою, медитацією. Це відволіче і відновить внутрішній баланс.

 Стрілець

Намагайтеся не брати на себе додаткову роботу і піддаватися на вмовляння колег зробити щось за них. Спілкування з однодумцями буде продуктивним. Відновитися допоможе спільна вечеря в сімейному колі.

 Козеріг

Вдалий день для професійної діяльності. Ви будете активні й впевнені в тому, що рухаєтеся в правильному напрямку. З’явиться бажання допомогти усьому світу. А розпочніть з близьких і друзів.

 Водолій

Нестерпно буде сидіти в задушливому офісі. Захочеться відчути всю повноту життя. Покататися на лижах, відчути свободу, злетіти під хмари. Але вдома чекають обов'язки, які навряд чи ви зможете залишити на потім.

 Риби

Хороший день для працівників розумової праці. Якщо ви вирішили відвідати державні установи, то зірки пророкують, що все пройде гладко. Вдома вас очікує несподіваний сюрприз від рідних.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також