Астрологічний прогноз на 9 квітня

775 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 9 квітня

Овен
Сьогодні у вас голова болітиме через одне питання - фінансове. Весь день доведеться думати, де взяти гроші. Але якщо вчасно звернетеся за допомогою, то отримаєте її відразу. Родина потребує неабиякої уваги.

Телець
Не варто прислухатися до людей, які говорять розмито і натяками. Сьогодні повинна цікавити тільки конкретика. Побутові питання, які не наважилися розрулити раніше, зажадають капіталовкладень.

Близнята
В цілому непоганий і продуктивний день. Але без непорозумінь не обійдеться. На правильну дорогу виведе інтуїція. Творчі люди перебуватимуть в ейфорії від навали нових ідей і планів.

Рак
Зараз не варто чимось ризикувати і хапатися за нові пропозиції в роботі. Якщо хочете зберегти статус і фінансове становище, то будьте обережнішими. Друга половинка подарує незабутній вечір.

Лев

Очікується важкий день, суцільні переживання і сумніви в собі. Менше міркуйте з будь-якого приводу, більше робіть. Реальна робота принесе величезну користь, причому, у фінансовому плані.

Діва
Сімейне життя нагадуватиме акваріум, де кожен метушиться і робить щось своє. Не навантажуйте організм шкідливою їжею. Постарайтеся навіть на дрібні непорозуміння дивитися оптимістично.

Терези
Випробувань сьогодні буде мінімум, в основному - приємні сюрпризи. Перезавантажте думки, не накоїти помилок. Нікому не дозволяйте собою маніпулювати, навіть якщо це буде начальство.

Скорпіон
Літати вам зараз не варто, можете різко впасти. Без критики, ризику і авантюр постарайтеся провести цей день. А ось в любовних справах, навпаки, чим більше ініціативи і романтики, тим кращими будуть стосунки.

Стрілець
Енергії сьогодні доведеться витратити багато - робота поглине з головою. Але сумніватися не варто, адже результат буде чудовий. Відмовтеся від масових заходів, краще проведіть вечір в колі родини.

Козеріг
Якщо вирішите попіаритися, то робити це потрібно грамотно і без зайвих амбіцій. Ситуація вдома вимагатиме значних фінансових вкладень. Поетичні думки з'являться у закоханих людей.

Водолій
Зірки не радять ховатися від насущних проблем, вони все одно наздоженуть. Причому в найбільш невідповідний момент. Зупиніться на тому моменті, коли далі рухатися вже небезпечно. Це стосується грошей і бізнесу.

Риби
Сьогодні настрій буде повністю залежати від повноти гаманця. Не турбуйтеся з приводу нестачі грошей, головне, що є робота. З коханою людиною варто бути більш відвертими і ніжними. Ввечері не завадить прогулянка.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також