Астрологічний прогноз на 9 квітня

730 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на  9 квітня

 

Овен

Якщо за щось візьметеся наполегливіше, то отримаєте масу перспектив на майбутнє. Особливо, у житті сімейному. Тут взагалі суцільні удачі.

Телець

Налаштуйтесь на повноцінний відпочинок. Головне, не тинятися з кутка в куток. Самотність протипоказана навіть у малих дозах.

Близнята

Очікується активний і спортивний день. Але обставини можуть бути сильнішими. Наслідки будь-яких конфліктів негативно позначаться на здоров'ї.

Рак

Енергія б'є ключем, настрій чудовий, а природа нашіптує: відпочинь. Але в суботу варто трохи зайнятися і побутовими справами.

Лев

Якщо щось категорично не сподобається, краще промовчати. Загалом цей день має бути спокійним у всіх сенсах. Жодних заперечень і бурхливих емоцій.

Діва

Сьогодні все дратуватиме і злитиме. І навіть весняна сонячна погода не потішить. Корисно зайнятися домашніми та побутовими справами.

Терези

Вдасться запланувати для себе нові справи та реалізувати давні цілі. Матеріальне становище на рівні, тому шопінг та інші заходи вітаються.

Скорпіон

У сімейних стосунках доведеться викластись на 100%. Від цього залежить атмосфера в домі. Вдалою буде поїздка за місто.

Стрілець

Милостей від природи сьогодні краще не чекати. Робіть все самі, так надійніше. Чим раніше займетеся побутовими питаннями, тим краще.

Козеріг

Тиждень видався важким, тому на першому плані лише відпочинок та здоровий сон. Вечір ідеальний для романтичного побачення.

Водолій

Завантажений рутинними справами день. Доведеться виконувати щось за себе та за інших. Головне, не відпускати від себе добрий настрій.

Риби

День фантастичних можливостей. Стільки шансів стати щасливішими та удачливішими, що уявити нереально. На жаль, фінансова ситуація не дуже.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також